Ικανότητα λήψης βίντεο 4K θα έχει το νέο Apple iPhone SE

by George Polyzos • On 16-03-2016 • AT 2:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-6

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες το επερχόμενο iPhone SE, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί από την Apple στις 21 Μαρτίου, θα διαθέτει κάμερα με ικανότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση 4K.

Την πληροφορία μετέδωσε αρχικά η ιστοσελίδα Apple Insider, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η Apple πρόκειται να αποδεσμεύσει βίντεο που θα αποκαλύπτει τις σχετικές ικανότητες της νέας συσκευής, ενώ ακριβώς στην κάμερα θα είναι επικεντρωμένη και η σχετική διαφημιστική καμπάνια.

Εάν το δημοσίευμα επιβεβαιωθεί, τότε το iPhone SE θα είναι η τρίτη συσκευή της Apple με ικανότητα λήψης βίντεο 4K μετά τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus που έκαναν την εμφάνισή τους πέρυσι.

Αναμένεται ότι το iPhone SE θα ενσωματώνει οπίσθια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel και dual LED φλας, στοιχεία τα οποία ενδεχομένως να είναι τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούνται στο iPhone 6s. Επιπλέον, κοινό στοιχείο με τα περυσινά μοντέλα της Apple αναμένεται να είναι και ο διπύρηνος επεξεργαστής A9.

Όπως και το iPhone 5s, το νέο iPhone SE θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου τεσσάρων ιντσών, με την ανάλυση ωστόσο να παραμένει άγνωστη, αν και αρκετοί θεωρούν ότι θα είναι στα ίδια επίπεδα με του 5s, δηλαδή στα 640 x 1136 pixels. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την τιμή που θα κινηθεί λογικά στα 450 δολάρια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons