Τζούλια Αλεξανδράτου, αν ήταν κινητό

by Stefanos Kofopoulos • On 10-03-2010 • AT 2:17 pm • 14 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Τζούλια Αλεξανδράτου Android

Αν η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν κινητό σίγουρα θα ήταν smartphone, αυτό είναι δεδομένο. Έξυπνη ή όχι, ταλαντούχα ή μη το σίγουρο είναι ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα σε διάφορες καταστάσεις με καλές ή όχι τόσο καλές επιδόσεις. Τραγούδι, modeling, πορνό, socialite σχεδόν ταυτόχρονα όπως ακριβώς και ένα σύγχρονο λειτουργικό smartphone που ενώ εξυπηρετεί μια μόνο φαινομενική λειτουργία τα βγάζει πέρα με τόσα άλλα ταυτόχρονα. Το ερώτημα είναι πιο ακριβώς smartphone θα ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου (γνωστή και ως Julia Alexandratou στο internet), αν θα μπορούσε ποτέ ένας άνθρωπος να παρομοιαστεί με κινητό ή τουλάχιστον το impact που μπορεί να έχει μια τέτοια τεχνολογική εξέλιξη στο κόσμο.

Τζούλια Αλεξανδράτου ως κινητό

Τρεις νομίζω ότι είναι οι υποψηφιότητες: iPhone, Nexus One και Desire. Η Apple δημιούργησε κάτι πολύ sexy και ικανό για όλα αλλά με πολλούς περιορισμούς, όπως περίπου ο τρόπος που δρα και σκέφτεται η Τζούλια Αλεξανδράτου, ανά περιπτώσεις, παραμένοντας όμως ιδιαίτερα θηλυκή. Το Google τόλμησε όσο μπορούσε για να πουλήσει το πιο ανοιχτό κινητό όλων των εποχών με σύγχρονο λειτουργικό, όσο ανοιχτή μπορεί να είναι η Τζούλια σε κάθε πρόταση και πρόκληση για την προώθηση της καριέρας της. Η HTC έφτιαξε το Desire όσο πιο όμορφο και εξελιγμένο μπορούσε αγνοώντας την πίεση που θα ασκούσε η Apple με την μήνυση. Δικαιολογημένη ή μη είναι και η ασφυχτική πίεση δέχεται η Τζούλια Αλεξανδράτου τον τελευταίο καιρό με τις δικές της καλές ή όχι τόσο καλές δικαιολογίες.

Όπως και η Τζούλια Αλεξανδράτου έτσι και τα κινητά δημιουργούν αναταραχές εκατομμυρίων και στο τέλος της ημέρας αλλάζουν τον κόσμο. Geotargeting, θέματος ασφάλειας και ιδιωτικότητας, βίντεο on the go, αγορές, δημιουργία και κατανάλωση περιεχομένου που συμπεριλαμβάνει το πορνό για ευνόητος λόγους. Ποιό smartphones πιστεύετε ότι είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ομορφο απ έξω , χαζό ( no multitasking) από μέσα … εύκολο … iPhone

  • Σωστό αλλά το iPhone έχει multitasking αλλά όχι στο UI και παντού.

   • Όπως οι γυναίκες, μας το παίζουν “χαζές” αλλά από πίσω ….. :)

 2. Προσωπική μου άποψη, είναι να μην ασχολούμαστε με “πρόσωπα” όπως η Αλεξανδράτου… Δεν νομίζετε πως αρκετή σημασία τους έχουμε δώσει ?

  Νομίζω πως η κοινωνία μας σήμερα, πρέπει να δώσει να καταλάβουν σε όλα αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα ένα γερό μάθημα για το πώς να συμπεριφέρονται σε μία κοινωνία…

  Πολύ αέρα έχουν πάρει και θα πρέπει να τους κοπεί…με τον άγριο τρόπο. Έχουν καταντήσει την κοινωνία μας σε ένα απέραντο ΤΣΙΡΚΟ…

  Και μετά μας φταίει το γερμανικό Focus και το κάθε Focus…

  • Είναι πολύ βαθύτερο από όσο νομίζεις το θέμα με την Τζούλια. Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν είναι τραγικό ή απίστευτα απλό. Δεν συμφωνώ ότι είναι υποκείμενο ή γλοιώδης η Τζούλια ή η κάθε Τζούλια και Τζούλιος. Αντίθετα, όπως έγραψα και στο post, αλλάζουν την καθημερινότητα και την ζωή τόσο γρήγορα και τόσο πολύ όσο και η τεχνολογία των κινητών.

 3. Για μένα είναι πολύ απλό κ ταυτόχρονα σιχαμερό, η κοπέλα θέλει να βγάλει λεφτά και έχει βρεί τον πιό ντροπιαστικό τρόπο για να βγάλει λεφτά μία κοπέλα τη σήμερον ημέρα…

  Όταν δεν έχεις ηθικές αρχές απο την οικογένειά σου και φέρεσαι με αυτόν τον τρόπο γίνεσαι ΚΑΙ υποκείμενο ΚΑΙ γλοιώδης… (sorry για τα κεφαλαία..)

  • Δεν με ενδιαφέρει αν είναι πόρνη ή όχι. Με ενδιαφέρει και σχολιάζω το impact που έχει. Αν εσύ το θεωρείς κακό αυτό δικαίωμα σου. Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 3 καλά παραδείγματα για το πόσο υποκείμενα και γλοιώδη είναι πολλά πράγματα στην καθημερινότητα μου.

   Όσο για τα κεφαλαία σου έχω πει ότι μπορείς να χρησιμοποιείς τα bold ή κάτι σαν *και*. Δεν θα ήθελα να επαναληφθεί ξανά με ή χωρίς συγνώμη σε παρένθεση.

 4. Δεν δίνω συνέχεια.. δεν αξίζει τον κόπο… Προσωπική μου άποψη είναι πως το “άρθρο” βρωμάει απο τον τίτλο…

  Συγκρίνεις την Αλεξανδράτου με smartphone… δεν χρειάζεται να πώ κάτι άλλο.

 5. Εγώ πάντως άκουσα στο ραδιόφωνο ( τυχαία μη βαράτε! ) ότι η ίδια δήλωσε πως παντρεύεται αμέσως μετά το Πάσχα….

 6. http://www.youtube.com/watch?v=0wXyPbFxVqk&feature=player_embedded

  Για όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες.Γιατί και γώ παραδέχομαι ότι έλεγα μέχρι τώρα μήπως είναι κρίμα η κοπέλα και τελικά καταλήξει στο ψυχιατρείο;;;Αλλά πήρα την απάντηση μου

  • Αυτό είναι γνωστό και δεδομένο. Δεν θέλω να επεκταθώ επιπλέον για το θέμα, θα δώσω μόνο την περιγραφή από την Wikipedia για την λέξη σάτιρα:

   Η σάτιρα επιχειρεί τον εμπαιγμό κάποιας έννοιας ή προσώπου που ο σατιρικός καλλιτέχνης θεωρεί ότι αξίζει τέτοια αντιμετώπιση με σκοπό συχνά τη βελτίωση του αντικειμένου. Γίνεται μέσω μεθόδων όπως η παρωδία, η υπερβολή, η σύγκριση, η αναλογία και η ειρωνεία.

   Το ίδιο πράγμα και από την αγγλική Wikipedia:

   Satire is often strictly defined as a literary genre or form, although in practice it is also found in the graphic and performing arts. In satire, human or individual vices, follies, abuses, or shortcomings are held up to censure by means of ridicule, derision, burlesque, irony, or other methods, ideally with the intent to bring about improvement. Although satire is usually meant to be funny, the purpose of satire is not primarily humour in itself so much as an attack on something of which the author strongly disapproves, using the weapon of wit.

   Αυτά και για μένα λήγει εδώ το θέμα για όλες τις εκπομπές τύπου ράδιο αρβύλα, λαζόπουλος με την τεράστια παραγωγή δεκάδων χιλιάδων ευρώ κλπ.

 7. Όταν λέω πως δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε με την κοπέλα….

  Και για να δώσω και εγώ την απάντησή μου και να μην ασχοληθώ άλλο (ορκίζομαι) :)
  θα πώ, πως αν ήταν κινητό η Τζούλια θα ήταν ένα απο τα παλιά Nokia… ξέρετε, εκείνα με την ραδιενέργεια, τις “παντόφλες” των 90’s, που όσο πιό πολύ ασχολιόσουν, τόσο χαλούσες την υγεία σου…

 8. Δεν ξέρω τι κινητό θα ήταν η Τζούλια, άλλα δε θα ήθελα να είμαι ο πατέρας της :-)

 9. ομορφο εξωτερικα, κανει πολλα ”Τραγούδι, modeling, πορνό, socialite” αλλα τιποτα καλα..
  Μαλλον για HTC με windows mobile μου κανει..

Top

Show Buttons
Hide Buttons