Ιδού το Samsung Galaxy S8 – Διαρροή εικόνας ένα μήνα πριν την παρουσίαση

by George Polyzos • On 01-03-2017 • AT 1:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Αν και η Samsung επιβεβαίωσε από τη Βαρκελώνη και το Mobile World Congress ότι η επίσημη παρουσίαση του Galaxy S8 θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου, ήδη διέρρευσε μία εικόνα που φέρεται να απεικονίζει τη συσκευή.

Υπεύθυνος για τη διαρροή ο Evan Blass, γνωστός για τις διαρροές του, και η ιστοσελίδα VentureBeat. Στην εικόνα της διαρροής εμφανίζεται το Galaxy S8 με την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης στην οθόνη του και με ένα wallpaper που θυμίζει έντονα το Galaxy Note 7. Το χρώμα της συσκευής είναι το Pearl Black, μία έκδοση που πρόσφατα απέκτησε και το Galaxy S7 edge.

Φυσικά, από την εικόνα δεν μπορεί να διευκρινιστεί αν πρόκειται για το Galaxy S8 των 5,8 ιντσών ή το Galaxy S8 Plus των 6,2 ιντσών, ενώ στα πλαϊνά διακρίνονται τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου, το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης και ίσως ένα πλήκτρο ειδικά για την τεχνητή νοημοσύνη Bixby, που φημολογείται ότι θα συνοδεύει το S8. Επίσης, φαίνεται ότι θα πρόκειται για μία συσκευή με dual-edge σχεδιασμό.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πάνω από την οθόνη διακρίνονται μια σειρά από αισθητήρες κάτι που προϊδεάζει στην τοποθέτηση μαζί με την εμπρόσθια κάμερα και αισθητήρα αναγνώρισης της ίριδας του ματιού, κάτι που η Samsung τοποθέτησε πρώτη στο Note 7.

Πέρα από τα παραπάνω, το Galaxy S8 φαίνεται ότι θα διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835 ή Exynos 8895 και ενδεχομένως θα συνοδεύεται από ακουστικά Harman AKG και 12 Megapixel Dual Pixel κύρια κάμερα.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons