Η Ισλανδία πωλείται στο eBay, ο Dow κάτω από τις 8000

by Stefanos Kofopoulos • On 10-10-2008 • AT 5:13 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Το σημερινό πρωινό ξεκίνησε άσχημα στην Wall Street με τον δείκτη Dow να πέφτει κάτω από τις 8.000 μονάδες και να φλερτάρει με το απίστευτο νούμερο των 7,882.51 μονάδων. Ευτυχώς η αγορά αντέδρασε γρήγορα και αυτή την στιγμή ο Dow Jones βρίσκεται πάνω από τις 8.600 μονάδες. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, η Ισλανδία πωλείται στο eBay. Όσο κακόγουστο και αν είναι το αστείο δείχνει πόσο απελπισμένη είναι η παγκόσμια αγορά. Μέχρι να κλείσει το eBay την δημοπρασία μπορείτε να διαβάσετε και το φοβερό “PLEASE NOTE: GREENLAND AND Björk ARE NOT INCLUDED IN THIS AUCTION!”. Ελπίζω ο Sir Martin Sorrell να βγει αληθινός και να δούμε ανάκαμψη των οικονομικών αγορών στα μέσα του 2009 και σε περίπου 15 μήνες την αγορά και τους καταναλωτές να αντιδρούν φυσιολογικά ξανά.

[Kudos Thomas]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να γελάς ή να κλαις?

  2. philos, και τα δύο. Εχθές μιλούσα με Φινλανδία και μου έλεγε η φίλη μου ότι μάλλον έχασε όλες τις καταθέσεις της. Δεν μπορούσε να κάνει ανάληψη και με όλα αυτά που συμβαίνουν μόνο τα χειρότερα σκέφτεται. Βέβαια τα είχε βάλει σε Ισλανδική τράπεζα γιατί είχε επιτόκιο 5.3% !

  3. Αν εννοείς ότι η φυσιολογική αντίδραση είναι όπως πριν (με το πετρέλαιο στο ζενίθ) τότε να μου λείπει…..προτιμώ να επιστρέψουμε στο 1999

  4. Μου έκανε εντύπωση πόσο πολύ χρόνο πήρε στο eBay να το καταλάβει και να το κατεβάσει. Πρώτα η είδηση είχε κάνει το γύρω του κόσμου και κάθε ειδησιογραφικό πρακτορείο στον κόσμο το είχε κάνει θέμα και μετά ξύπνησε και το eBay. Δεν πολυπαρακολουθούν φαίνεται τι γραφεται στα ΜΜΕ και το ίντερνετ.

  5. Michalis, για αυτό έχουν δει την φωτογραφία στο Flickr μέσα σε 2 μέρες 14,572 φορές

Top

Show Buttons
Hide Buttons