Η Apple κάνει πάρτι αλλά η IBM πληρώνει με 29 δις τζίρο στο τρίμηνο

by Stefanos Kofopoulos • On 20-01-2011 • AT 11:04 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Η Apple κάνει πάρτι αλλά η IBM πληρώνει με 29 δις τζίρο στο τρίμηνο

Η Apple απασχολεί τον τύπο με την αποχώρηση του Steve Jobs αλλά και τα κέρδη ρεκόρ το πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2011 αλλά η γαλάζια κυρία κατάφερε κάτι καλύτερο. Η IBM έκανε τζίρο 29 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε σύγκριση με τα $26.74 δισεκατομμύρια της Apple με κέρδη $5.3 δις σε αντίθεση με τα 6 δισεκατομμύρια της Apple. Η IBM κατάφερε να χαρίσει επιπλέον 11.52 δολάρια στην μετοχή της σε αντίθεση με τα 6.43 δολάρια κέρδος ανά μετοχή της Apple.

Μπορείτε να διαφωνήσετε με τον τζίρο ή τα κέρδη ή την αξία της μετοχής, είναι σίγουρο όμως ότι εκτός από την Apple υπάρχουν άλλες εταιρείες που πετυχαίνουν σημαντικά και όχι οικονομικά επιτεύγματα. Τόσο η ΙBM όσο και η Apple έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της τεχνολογίας και του προσωπικού υπολογιστή και η αξία τους είναι κάτι παραπάνω από την τιμή της μετοχής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα λεφτα απο που τα βγαζουν? Τα pc τα δωσαν στη lenovo, λειτουργικα εχουν linux. Πως βγαζουν τα χρηματα,να το κανουμε κ ελλαδα το κολπο

    • Πουλάνε services σε όλο τον κόσμο, έχουν απίστευτο R&D και για χρόνια είναι η Νο1 εταιρεία σε ανάθεση πατεντών κάθε χρόνο, κάνουν τρελά πράγματα σε software και hardware για servers.

Top

Show Buttons
Hide Buttons