Η IBM θα αγοράσει την SUN;

by Stefanos Kofopoulos • On 18-03-2009 • AT 1:49 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

IBM logo

Αν οι φήμες επαληθευθούν είναι πολύ πιθανό να δούμε την γαλάζια κυρία να αγοράζει την SUN. Η IBM μιλάει με την SUN και φαίνεται οτι ο λόγος είναι η εξαγορά της εταιρείας για περίπου $6.5 δις. Καλή τιμή για την SUN, σε σύγκριση με την τιμή της μετοχής, τεράστια ευκαιρία για την IBM που θέλει να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς σε interner properties. Προφανώς Linux και Java είναι στο τραπέζι προσφορών μαζί με επεξεργαστές και γενικά σχεδιασμό hardware λύσεων για εταιρικούς πελάτες και startups. Δεν μπορώ να φανταστώ το JAVA στην WallStreet να γίνεται IBM σε λίγο καιρό. Απίστευτο. Αυτή την στιγμή η τιμή της μετοχής της SUN είναι $4.97 ενισχυμένη +5.74%.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελπίζω μόνο να μην κάνουνε το license της java ακόμα χειρότερο…
    γιατί οι ενδιάμεσες λύσεις της open source κοινότητας δεν είναι και ότι καλύτερο (ακόμα τουλάχιστον) στις σοβαρές εφαρμογές…
    ενσωμάτωση JVM σε εταιρικά συστήματα (IBM servers) οκ… στους υπόλοιπους μην κάνουνε τίποτα και μπλέξουνε (κι εμείς μαζί) τα μπούτια μας… :)

    • Για να δούμε τι θα γίνει.. κίνηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά ακόμα τίποτα επίσημο

  2. ξέρει κανένας πώς εγκαθίσταται η κάρτα δικτύου σε IBM x3850M2… σε Debian?
    συγνώμη για την κατάχρηση της φιλοξενίας σου Titana(jξέρω οτι δεν είναι forum!), αλλά μου έχει σπάσει τόσο τα νεύρα που θα του βάλω windows στο τέλος… (και αυτή η IBM δεν υποστηρίζει τίποτα επίσημα εκτός από εμπορικά OS)

Top

Show Buttons
Hide Buttons