Μαλιακό

by admin • On 12-07-2005 • AT 7:25 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

car crash

Μας είναι αρκετά δύσκολο να κατανοήσουμε πώς μετά από ό,τι συνέβη, ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς και όλοι οι περιφεριακοί, μικροκομματικοί και μη αναγνωρίσιμοι για χαρακτηρισμό καγαγκιοζοευρωλιγούρηδες προσπαθούν να εμπλέξουν προηγούμενες κυβερνήσεις, να αποδώσουν ευθύνες δεξιά και αριστερά γιατί νοιάζονται για όλους εμάς χωρίς να συνηδειτοποιούν ποτέ ότι το απανθρακωμένο ανθρώπινο κορμί μοιάζει το ίδιο είτε είναι ένα από τα δικά τους μπλέ παιδιά, είτε είναι ένας από τους δικούς τους πράσινους συντρόφους είτε είναι ένας δικούς τους κόκκινους αγωνιστές.

Οι δέσμες μέτρων για τη δραστική μείωση των τροχαίων ατυχημάτων ηχούν σαν ρομαντικά γρατζουνισμένο 45άρι δίσκο παρατημένο σε σκονισμένο ράφι κάπου εκεί στο Μοναστηράκι, χαρίζοντας στιγμιαία χαμόγελα και διασκέδαση στους περαστικούς φοιτητές. Οι κατηγορίες και η αναζήτηση ευθυνών το ίδιο. Έχουν περάσει πολλά χρόνια (ναι πολλά, πάρα πολλά, πάρα πάρα πολλά) με τίτλους εφημερίδων όπως “Βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος” και άρθρα που συγκρίνουν τον αριθμό των νεκρών από τροχαία στην Ελλάδα με εμπόλεμες περιοχές ανά τον κόσμο.

Ίσως θα έπρεπε να αναλογιστούμε την ταρίφα και το λάδωμα των εξετάσεων, τις ελάχιστες σχολές κυκλοφοριακής αγωγής, τον μπαμπά που ρίχνει καντήλια στον διπλανό ενώ μιλάει στο κινητό, την μαμά που δεν θέλει να χαλάσει το μαλλί και μετακινεί το κεφάλι της ανά ο.5sec χωρίς να κοιτάει τον καθρέφτη, τον γιό που θέλει να γίνει Schumacher με το αυτοκίνητο του μπαμπά ή το σαραβαλιασμένο γεμάτο νιτρομπούκαλα και φωτάκια ερείπιο που οδηγεί, την κόρη που, αδιαφορώντας για το μαλλί, ανεβαίνει μόνο σε μηχανές του γκόμενου χωρίς να φοράει κράνος και νοιάζεται μόνο για το πόσες φίλες θα την προσέξουν και τις 132.431.656 βόλτες που θα κάνει γύρω από την πλατεία….

Είναι καιρός να ενημερωθούμε και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε συνήθειες!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons