Η Xiaomi θα προμηθευθεί OLED οθόνες, από ποιον άλλον… τη Samsung

by George Polyzos • On 18-07-2017 • AT 11:17 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Samsung διατηρεί το άτυπο μονοπώλιο στην παραγωγή μικρών και μεσαίων panels τεχνολογίας OLED με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι κατασκευαστές smartphones να στρέφονται αναγκαστικά σε αυτή για την προμήθειά τους.

Τη συγκεκριμένη διαπίστωση επιβεβαιώνουν δημοσιεύματα από την κορεατική χερσόνησο σύμφωνα με τα οποία ο νέος πελάτης της Samsung, στον τομέα των οθονών OLED για smartphones, θα είναι η κινεζική Xiaomi.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν την κινεζική εταιρεία να έχει υπογράψει και σχετική συμφωνία με τη Samsung για την προμήθεια OLED panels που θα εφοδιάσουν τη ναυαρχίδα που πρόκειται να παρουσιάσει η Xiaomi κατά τη διάρκεια του 2018.

Η Samsung θα εφοδιάσει τη Xiaomi με οθόνες διαγωνίου 6,01 ιντσών, με τις πρώτες παραδόσεις να πραγματοποιούνται τον Δεκέμβριο του 2017. Αυτές οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να φτάσουν στο ένα εκατομμύριο τεμάχια για να ακολουθήσουν άλλες 2,2 εκατομμύρια οθόνες του επόμενους μήνες.

Όπως αναφέρει η κορεατική ιστοσελίδα The Investor, η Xiaomi αρχικά επιθυμούσε την προμήθεια οθονών διαγωνίου 5,49 ιντσών από την LG Display, αλλά οι καθυστερήσεις στην κατασκευή νέου εργοστασίου παραγωγής από την τελευταία έστρεψε την κινεζική εταιρεία προς τη Samsung.

Τα δημοσιεύματα δεν επιβεβαιώθηκαν ούτε από τη Samsung αλλά ούτε και τη Xiaomi, όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons