Η Xiaomi σχεδιάζει είσοδο σε ΗΠΑ και Ευρώπη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

by George Polyzos • On 26-04-2017 • AT 1:53 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Σύμφωνα με τον νέο αντιπρόεδρο της Xiaomi, Wang Xiang, η κινεζική εταιρεία πρόκειται να κάνει πιο δραστική είσοδο στις αγορές της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής στο προσεχές μέλλον.

Ο Wang Xiang, ο οποίος διαδέχθηκε τον Hugo Barra πριν από λίγο καιρό, προχώρησε στις συγκεκριμένες αποκαλύψεις σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα CNET. Στην εν λόγω συνέντευξη το στέλεχος της Xiaomi αποκάλυψε ότι η είσοδος στην τεράστια αμερικανική αγορά θα γίνει εντός των επόμενων δύο ετών. Παράλληλα υπάρχει σχεδιασμός για την είσοδο σε 30 ακόμη αγορές, σε παγκόσμια κλίμακα, συμπεριλαμβανομένης της επίσης μεγάλης αγοράς της Ρωσίας.

Το «πρόβλημα» με την αμερικανική αγορά κινητής τηλεφωνίας είναι ότι αυτή είναι στενά συνδεδεμένη με του τοπικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας και Internet. Προς το παρόν η Xiaomi έχει ξεκινήσει τη δημιουργία σχέσεων με τους εν λόγω παρόχους ενώ παράλληλα επιχειρεί να διαχειριστεί το θέμα των διαφορετικών LTE συχνοτήτων που χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Xiaomi μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο απέκτησε απευθείας πρόσβαση στην ελληνική αγορά μέσω συνεργασίας με την InfoQuest και του δικτύου της, ενώ εντός του Απριλίου ανακοίνωσε τη νέα της ναυαρχίδα, Xiaomi Mi 6.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons