Η Wind προσφέρει το F-secure SAFE για ασφαλή πλοήγηση και συναλλαγές

by George Polyzos • On 09-12-2015 • AT 12:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Newsroom

Samsung Wind Smart Signage (1)

Μισό εκατομμύριο συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας και Internet ήταν η καλύτερη αφορμή για την Wind για να προσφέρει ένα δώρο Χριστουγέννων για όλους.

Πιο συγκεκριμένα, η Wind προσφέρει δωρεάν για έναν χρόνο και στους 500.000 συνδρομητές Σταθερής και Internet Wind, χωρίς κάποια επιπλέον δέσμευση, τη λύση προστασίας F-Secure SAFE, για ασφάλεια πλοήγησης στο Internet, ηλεκτρονικών αγορών και τραπεζικών συναλλαγών από όλες τις συσκευές αξίας 59,90 ευρώ.

Το F-Secure SAFE καλύπτει την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο από όλες τις συσκευές PC, Mac, Smartphone και Tablet (Android, iOS & Windows Phone) και η Wind το προσφέρει δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές σταθερής για χρήση σε έως 3 συσκευές της επιλογής τους. Για την εγκατάσταση της λύσης προστασίας F-Secure SAFE οι συνδρομητές σταθερής της εταιρείας μπορούν να επισκεφθούν το wind.gr/safe.

Η Wind σήμερα διαθέτει 4.400 χιλιόμετρα εθνικό δίκτυο οπτικών ινών και 250 συνεγκαταστάσεις σε τηλεπικοινωνιακούς κόμβους που καλύπτουν Αθήνα, Θεσσαλονίκη και 80 ακόμη πόλεις.

Σε επίπεδο κάλυψης στη σταθερή τηλεφωνία και το ευρυζωνικό Internet, αυτή σήμερα φτάνει το 70% των εγκατεστημένων τηλεφωνικών γραμμών σε όλη τη χώρα, ενώ ένας στους δυο πελάτες κινητής τηλεφωνίας Wind επιλέγει και σταθερή Wind για μεγαλύτερη οικονομία, γεγονός που επιβεβαιώνει τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να συνεχίσει να επενδύει στην περαιτέρω σύγκλιση υπηρεσιών, προς όφελος των καταναλωτών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons