Η WaveMotion παρουσιάζει το αδιάβροχο Bluetooth speaker JBL Flip 4

by George Polyzos • On 02-05-2017 • AT 11:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Home Electronics

Η Harman, η πρώτη εταιρία ενωμένων τεχνολογιών για την αυτοκινητοβιομηχανία, τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις, ανακοίνωσε την επόμενη γενιά της δημοφιλούς σειράς φορητών ηχείων Bluetooth Flip, το JBL Flip 4.

Με ακόμα πιο καθαρό, δυνατό ήχο και μπάσο, με 12 ώρες μουσικής αυτονομίας, αδιάβροχο και κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, το νέο JBL Flip 4 είναι ο τέλειος σύντροφος της διασκέδασης σας. Είτε βρίσκεστε στην παραλία, στον κήπο σας, στην εκδρομή σας είτε απλά αναπαύεστε στον καναπέ σας, το Flip 4 θα σας εκπλήσσει ευχάριστα με την ηχητική του απόδοση.

Το JBL Flip 4 έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των waterproof φορητών ηχείων Clip 2 και Charge 3 της JBL.

Η συνδεσιμότητα του FLIP 4 είναι απεριόριστη. Με την λειτουργία JBL Connect+ που διαθέτει, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα μεταξύ τους, περισσότερα από 100 Flip 4, ενισχύοντας την ακουστική εμπειρία και γεμίζοντας με δυνατή και καθαρή μουσική, οποιονδήποτε χώρο. Όλοι όσοι αγαπούν την μουσική μπορούν να δημιουργήσουν το απόλυτο dance party και να παίξουν την αγαπημένη τους playlist, συνδέοντας 2 διαφορετικά smartphones ή tablets και δεκάδες JBL Flip 4, ασύρματα μεταξύ τους.

Με το πάτημα ενός πλήκτρου, μπορούν να ενεργοποιηθούν οι διάσημοι Voice Assistants, Siri της Apple και Google Now της Google. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί κανείς να αλλάζει το τραγούδι που ακούγεται, να απαντά σε τηλεφωνικές κλήσεις ή να ενημερώνεται για τον καιρό, με απόλυτη ευκολία. Το JBL Flip 4 διαθέτει και λειτουργία noise και echo cancelling για υψηλής ευκρίνειας κλήσεις ανοιχτής ακρόασης.

Τα χαρακτηριστικά του νέου JBL Flip 4.
• Ασύρματη μετάδοση ήχου υψηλής ευκρίνειας μέσω Bluetooth, από το smartphone ή το tablet σας με παράλληλη σύνδεση μέχρι δύο συσκευές.
• Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία 3000mAh Li-ion, η οποία υποστηρίζει έως 12 ώρες μουσικής απόλαυσης.
• Αδιάβροχο με δείκτη IPX7. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε άλλο για οποιαδήποτε επαφή με το νερό. Μπορείτε ακόμα και να βυθίσετε το Flip 4 στο νερό, χωρίς να πάθει τίποτα.
• Ασύρματη Σύνδεση πολλών ηχείων. Με το JBL Connect+ μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα, περισσότερα από 100 ηχεία για να ενισχύσετε την ακουστική εμπειρία.
• Hands-free τηλεφωνικές κλήσεις. Δεχτείτε κλήσεις με ήχο υψηλής ευκρίνειας από το ηχείο σας με το πάτημα ενός πλήκτρου, χάρη στη λειτουργία noise και echo cancelling που διαθέτει.
• Ενσωματωμένος Voice Assistant. Με την πίεση ενός πλήκτρου πρόσβαση στις υπηρεσίες Siri και Google Now.
• Κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά. Το ανθεκτικό υφασμάτινο υλικό και το τραχύ πλαστικό περίβλημα επιτρέπουν στο ηχείο σας να επιβιώσει όλες τις κακουχίες.
• JBL Ενισχυτής Μπάσου. Ακούστε το μπάσο, νιώστε το μπάσο, δείτε το μπάσο. Οι δύο εξωτερικοί ενισχυτές επιδεικνύουν την πραγματική ισχύ των ηχείων σας

To JBL Flip 4 έρχεται σε 6 χρώματα Black, White, Teal, Gray, Red και Blue και θα διατίθεται στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 139 ευρώ, από τις αρχές Μαΐου.

 

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons