Η Vodafone λανσάρει τα σεμινάρια Vodafone Tech Learnings

by George Polyzos • On 12-03-2016 • AT 11:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Mobile

VF Home 120x50cmout

H Vodafone δημιούργησε τα Vodafone Tech Learnings, μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων με εξειδικευμένους ομιλητές και την συμμετοχή της Ομάδας Internet της Vodafone.

Στόχος των Vodafone Tech Learnings είναι να βοηθήσουν όλους τους χρήστες να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες, που τους δίνει η τεχνολογία, ώστε να κάνουν πιο εύκολη και απλή την καθημερινότητα τους.

Τα Vodafone Tech Learnings έχουν καλύψει μία ευρεία θεματολογία, δίνοντας έμφαση, στη χρήση smartphone και tablet, συστημάτων αλλά και σε «έξυπνες λύσεις» για το σπίτι. Το 5ο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε με θέμα «Μάθε πώς να κάνεις το σπίτι σου έξυπνο», παρουσίασε στο κοινό την τεχνολογία & τα προϊόντα Smart Home, δίνοντας έμφαση στα βασικά πλεονεκτήματα ενός «έξυπνου σπιτιού» που αφορούν στην ευκολία, στην ασφάλεια, στην εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και στη διασκέδαση.

Vodafone Tech Learnings

Οι συμμετέχοντες γνώρισαν τα νέα Vodafone Smart Home αξεσουάρ, μεταξύ των οποίων Έξυπνες λάμπες, Έξυπνες κάμερες, Έξυπνες πρίζες, Wi-Fi extenders και Powerlines, ενώ έμαθαν πως μπορούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του σπιτιού τους, εύκολα και απλά, μέσα από το Smartphone ή το Τablet τους, ακόμα και όταν δεν είναι εκεί.

Όσοι θέλουν να ζήσουν την εμπειρία ενός Vodafone Tech Learning και να μάθουν πώς να κάνουν το σπίτι τους «έξυπνό» μπορούν να παρακολουθήσουν το video στο https://www.youtube.com/watch?v=g7uTnDTNo40

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα Vodafone Tech Learnings στο www.vodafone.gr/techlearnings

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons