Η Vodafone και το CU δίνουν «Παράταση»… όταν το υπόλοιπο δεν επαρκεί

by George Polyzos • On 29-04-2017 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Vodafone και το CU ανακοίνωσαν τη νέα υπηρεσία «Πάρε Παράταση» παρέχοντας στους συνδρομητές Καρτοκινητής Vodafone τη δυνατότητα να συνεχίζουν να επικοινωνούν και να σερφάρουν στο Internet, όταν το υπόλοιπό τους δεν επαρκεί.

Με τη νέα υπηρεσία, οι συνδρομητές της Καρτοκινητής Vodafone και CU που δεν έχουν επαρκές υπόλοιπο, μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και άμεσα 30 λεπτά ομιλίας προς όλους ή 60ΜΒ για μία μέρα. Αρκεί να στείλουν δωρεάν SMS με τη λέξη ΛΕΠΤΑ ή DATA αντίστοιχα, στο 1330. Η χρέωση της υπηρεσίας «Πάρε Παράταση» είναι 0,70€ τα οποία αφαιρούνται από την επόμενη ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone, CU, Vodafone International και Καρτοκινητού Ολυμπιακός, αρκεί να έχουν πραγματοποιήσει ανανεώσεις συνολικής αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ τους τελευταίους τρεις μήνες και το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας τους να μην είναι αρνητικό ή μεγαλύτερο από 5 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία για τους συνδρομητές Καρτοκινητής Vodafone στο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11420 και για τους συνδρομητές CU στο https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-pare-paratasi/

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons