Η Vodafone ανακοινώνει τη σειρά υπηρεσιών Vodafone Business Cloud

by George Polyzos • On 19-01-2016 • AT 12:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Newsroom

Vodafone-logo

Η Vodafone ενσωματώνει και εξελίσσει τις Cloud λύσεις της hellas online και παρουσιάζει το Vodafone Business Cloud, μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που βασίζεται στη σύζευξη της πληροφορικής με τις τηλεπικοινωνίες.

Οι υπηρεσίες Vodafone Business Cloud εμπλουτίζονται με επιπλέον δυνατότητες μίσθωσης πόρων υποδομής και υπολογιστικής ισχύος προσφέροντας στις επιχειρήσεις ευελιξία και οικονομία στις ανάγκες τους για ΙΤ υποδομές. Έτσι, οι επιχειρήσεις πληρώνουν μόνο για τους πόρους που πραγματικά χρειάζονται και χρησιμοποιούν, ενώ διασφαλίζουν τη συνολική τους κάλυψη, τόσο για τις υποδομές πληροφορικής όσο και για τα τηλεπικοινωνιακά τους κυκλώματα πρόσβασης.

Οι επιχειρήσεις που αξιοποιούν τις δυνατότητες που προσφέρουν οι υπηρεσίες Vodafone Business Cloud αποκομίζουν οφέλη που συνδυάζουν την επίτευξη επιχειρηματικής ανάπτυξης με τη μείωση κόστους. Με τις υπηρεσίες Vodafone Business Cloud οι μπορούν έως και να μηδενίσουν τα κόστη επένδυσης που απαιτούνται για αγορά και αναβάθμιση ΙΤ υποδομής και εξοπλισμού, ενώ ταυτόχρονα μέσα από το μοντέλο μίσθωσης από το Vodafone Business Cloud των πόρων υποδομής και υπολογιστικής ισχύος που μπορεί να χρειάζονται, αποκτούν τον απόλυτο έλεγχο του κόστους χρήσης των συγκεκριμένων υπηρεσιών.

Επιπλέον, η επιχείρηση αποκτά ευελιξία και ταχύτητα μέσα από την πλήρη προσαρμογή και διαμόρφωση των υπηρεσιών βάσει των αναγκών της, ενώ παράλληλα γίνεται πιο παραγωγική και αποτελεσματική μέσω των διαχειριστικών εφαρμογών που επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες cloud από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Vodafone_Business_Cloud_photo

Η υποδομή των υπηρεσιών Vodafone Business Cloud χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής και έχει σχεδιαστεί βάσει διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων αρχιτεκτονικής που δίνουν έμφαση στην ενισχυμένη ασφάλεια και στην διασφάλιση της ταχύτητας των υπηρεσιών. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι εκτός από τις υπηρεσίες που εντάσσονται στην ομπρέλα Vodafone Business Cloud παρέχονται και customized λύσεις για Private και Hybrid Cloud υποδομές.

Τις λύσεις Vodafone Business Cloud ήδη τις έχει επιλέξει ένας σημαντικός αριθμός πελατών που προέρχονται από διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους όπως της ναυτιλίας, του εμπορίου, των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής, των ιατρικών και φαρμακευτικών υπηρεσιών, του τουρισμού καθώς και των ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το vodafone.gr/business

[Δ.Τ. Vodafone]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons