Η Vaio λανσάρει το δικό της Android smartphone με την ονομασία Phone A

by George Polyzos • On 23-03-2017 • AT 1:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Sony είχε προχωρήσει στην αποδέσμευση του τμήματος υπολογιστών Vaio το 2014 με το brand να συνεχίζει την πορεία του κάτω από άλλο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Η ανεξάρτητη πλέον Vaio αποφάσισε να κάνει μία στροφή προς την αγορά των φορητών συσκευών, με την παρουσίαση ενός ολοκαίνουργιου Android smartphone με την ονομασία Vaio Phone A. Η συσκευή της Vaio διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 617 της Qualcomm και μνήμη RAM μεγέθους 3GB. Το υλικό κατασκευής του είναι το αλουμίνιο ενώ μπορεί να υποστηρίξει δύο κάρτες SIM.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Phone A δεν είναι το πρώτο smartphone της Vaio καθώς είχε προηγηθεί το Phone Biz με το οποίο μοιράζεται το ίδιο βασικό σχέδιο και τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με εξαίρεση τη διπλή κάρτα SIM του Phone A αλλά και το λειτουργικό σύστημα Windows 10 που είχε χρησιμοποιηθεί στο Phone Biz.

Το γεγονός ότι η Vaio αποφάσισε να λανσάρει το δικό της Android phone έκανε πολλούς αναλυτές να θεωρήσουν την κίνηση «πισώπλατη μαχαιριά» στη σειρά συσκευών Xperia της Sony. Το Vaio Phone A θα γίνει εμπορικά διαθέσιμο στην ιαπωνική αγορά από τις 7 Απριλίου και σε τιμή, περίπου, 225 δολαρίων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons