Η τηλεόραση του μέλλοντος LG 4K OLED C6

by George Polyzos • On 19-06-2016 • AT 10:25 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG 4K OLED 55 C6_photo 2

Η LG Electronics παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την LG 4Κ OLED TV C6 series, με μοναδικά χαρακτηριστικά και την πλατφόρμα WebOS 3.0 για ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Ο σχεδιασμός Blade Slim και η απουσία του οπίσθιου φωτισμού, καθιστά δυνατή τη δραματική μείωση του πάχους της οθόνης μέσω από καινοτόμες πρακτικές. Έτσι, ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός της, επιτρέπει την τοποθέτησή της στον τοίχο ενώ χάρη στην τεχνολογία αιχμής που διαθέτει, μπορεί να ταιριάξει ιδανικά με το ντεκόρ των περισσότερων σπιτιών.

Στο κομμάτι της απόδοσης της εικόνας, η τηλεόραση διαθέτει τον μηχανισμό LG OLED HDR ο οποίος υποστηρίζει Dolby Vision, εξασφαλίζοντας έτσι πιο φωτεινές και ακριβείς εικόνες με μεγαλύτερη αντίθεση και εντυπωσιακά βελτιωμένα χρώματα. Ικανή να εκφράζει περισσότερες από 20 στάσεις φωτεινότητας, η LG OLED TV δείχνει και την παραμικρή λεπτομέρεια, τόσο σε σκοτεινές όσο και σε φωτεινές εικόνες, ενώ με τα νέα βίντεο που είναι διαθέσιμα στο Dolby Vision, σίγουρα, η ψυχαγωγία φθάνει στο επίπεδο που θα έπρεπε να είναι.

Επιπλέον, το πιστοποιητικό ULTRA HD PREMIUM εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα εικόνας και ήχου της τηλεόρασης ενώ η OLED TV συμπληρώνει αυτήν την τεχνολογία, παρέχοντας την τέλεια παλέτα στην οποία μπορεί ο χρήστης να παρακολουθεί ULTRA HD Premium TV.

LG 4K OLED 55 C6_photo 3

Οι λειτουργίες Magic Zoom, Magic Mobile Connection και Magic Remote έρχονται να απογειώσουν τις δυνατότητες της LG 4Κ OLED TV C6 σειράς, κάνοντας ακόμα πιο απολαυστική και εύκολη την παρακολούθηση περιεχομένου ρυθμίζοντας τα πάντα στην τηλεόραση με κινήσεις ή φωνητικές εντολές.

Ωστόσο, η τέλεια ποιότητα εικόνας χρειάζεται και τον τέλειο ήχο, γι’ αυτό και ο ήχος της LG 4Κ OLED TV C6 σειράς είναι σχεδιασμένος από την harman/kardon προσφέροντας υψηλής ποιότητας ήχο για ακόμα πιο ενισχυμένη εμπειρία θέασης.
Τέλος, η σειρά είναι επίσης εξοπλισμένη με τη βραβευμένη πλατφόρμα LG WebOS 3.0. η οποία διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον απλοποιώντας τη χρήση ενώ προσφέρει μια σειρά από εντυπωσιακές λειτουργίες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons