Η Taptic Engine υπεύθυνη για την περιορισμένη διαθεσιμότητα του Apple Watch

by Nikos Kaimakamis • On 30-04-2015 • AT 2:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

apple-watch-force-touch-sensors

Προβλήματα στη διαθεσιμότητα προσφορά του Apple Watch σημειώθηκαν, λόγω του στοιχείου που είναι υπεύθυνο για την taptic engine του smartwatch.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει η Wall Street Journal, μπορεί η ζήτηση για το νέο gadget της Apple να είναι αυξημένη, αλλά ένα πρόβλημα που φέρεται να αντιμετωπίζει η AAC Technologies, σχετικά με την διαχείριση της μηχανής του χειρισμού αφής του Apple Watch και την εμφάνιση ζητημάτων αξιοπιστίας, ενδέχεται να καθυστερήσουν σημαντικά τις παραδόσεις του στους αγοραστές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Apple ενδέχεται να υποχρεωθεί να πετάξει αρκετά μοντέλα που είναι ήδη έτοιμα, λόγω του παραπάνω προβλήματος. Η taptic engine είναι ένα κομβικό στοιχείο του εξοπλισμού του Apple Watch, καθώς αυτό είναι υπεύθυνο για την ειδοποίηση με δόνηση του κατόχου του, όταν κάτι απαιτεί την προσοχή του.

Η έτερη προμηθευτής της Apple είναι η Nidec, η οποία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αξιοπιστίας στα υλικά της, αλλά δεν φαίνεται ικανή να αντεπεξέλθει στην αυξημένη παραγωγή.

Παρόλο που η Apple δηλώνει ότι θα παραδώσει όλα τα Apple Watch στην ώρα τους, υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραγγελίες, οι οποίες δεν αποκλείεται να φτάσουν μέχρι και τον Ιούνιο του 2015. Μέχρι στιγμής, το Apple Watch είναι διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης τα οποία αναμένεται να αυξηθούν μελλοντικά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons