Η Symantec αποκαλύπτει το μέλλον του Endpoint Security

by George Polyzos • On 20-11-2016 • AT 11:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Internet

Security-software

Το Symantec Endpoint Protection 14 παρέχει πολυεπίπεδη προστασία, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων προηγμένης μηχανικής εκμάθησης και απόκρισης καθώς και προστασία απειλών του κυβερνοχώρου στο endpoint.

Η Symantec ανακοίνωσε το Symantec Endpoint Protection 14, την εξέλιξη στην καινοτομία του endpoint. Βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη στο endpoint και σε περιβάλλον cloud, το Symantec Endpoint Protection 14, αποτελεί την πρωτοπόρα λύση της βιομηχανίας ως προς την ώθηση των βασικών τεχνολογιών, ενσωματώνοντας προηγμένη μηχανή εκμάθησης αλλά και μνήμη, εκμεταλλευόμενη έναν μόνο agent, μιας πολυεπίπεδης λύσης, ικανής να αποτρέψει εξελιγμένες απειλές και να ανταποκριθεί στο endpoint, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε η επίθεση.

Το Symantec Endpoint Protection παρέχει ισχυρή προστασία σε ένα ελαφρύ πακέτο, βασισμένο στην 99,9% αποτελεσματικότητα της κορυφαίας βιομηχανικής, με χαμηλό δείκτη λανθασμένων ενδείξεων και ένα κατά 70% μειωμένο αποτύπωμα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, μέσω προηγμένων δυνατοτήτων αναζήτησης σε cloud.

Ενισχυμένο με συνδυαστικές δυνατότητες νοημοσύνης για απειλές, που επετεύχθη από την ενσωμάτωση της ασφάλειας τηλεμετρίας της Symantec και της Blue Coat, έχει πλέον τη δυνατότητα να προστατεύει 175 εκατομμύρια endpoints καταναλωτών και οργανισμών, 163 εκατομμύρια χρήστες e-mail, 80 εκατομμύρια χρήστες web proxy, καθώς και να ανταποκριθεί καθημερινά σε σχεδόν οκτώ δισεκατομμύρια αιτήματα ασφαλείας για αυτά τα προϊόντα.

Ο ρυθμός και η πολυπλοκότητα των νέων απειλών που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί δείχνουν αποθαρρυντικοί. Το 2015, η Symantec ανέφερε περισσότερα από 430 εκατομμύρια νέα malware, αναμένοντας ότι αυτός ο αριθμός φέτος θα αυξηθεί περαιτέρω. Για να αμυνθεί απέναντι σε αυτές τις απειλές, η Symantec παρέχει στους πελάτες ένα ενιαίο παράγοντα διαχείρισης και αντιμετώπισης των απειλών με εντελώς νέους τρόπους:

• Προηγμένη μηχανική εκμάθησης δημιουργημένη από το παγκόσμιο δίκτυο πληροφοριών της Symantec, που παρέχει σε βάθος γνώση, την οποία κανείς άλλος δεν μπορεί να παρέχει.
• Ενοποίηση στην υπάρχουσα υποδομή μέσω των δημοσιευμένων APIs, που επιτρέπει την απρόσκοπτη διαχείριση των χιλιάδων endpoints, σε διάφορες τοποθεσίες και σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες.
• Πρόσβαση στη βάση πληροφοριών περί απειλών της Symantec στο cloud που μειώνει τις καθημερινές ενημερώσεις του αρχικού αρχείου κατά 70%, μειώνοντας σημαντικά το bandwidth χρήσης σε όλο το δίκτυο της εταιρείας.
• Ενοποίηση με τη λύση Symantec Advanced Threat Protection, για την ανίχνευση και απόκριση σε μη ανιχνεύσιμες απειλές του endpoint, χρησιμοποιώντας έναν μόνο agent.
• Ταυτόχρονη προστασία των endpoints των πελατών και των δικτύων τους με απρόσκοπτη ενσωμάτωση του Symantec Endpoint Protection και του Blue Coat Secure Web Gateway.

[Δ.Τ. Symantec]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons