Η Suunto παρουσίασε το smartwatch Spartan Ultra GPS

by Nikos Kaimakamis • On 08-06-2016 • AT 1:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

suunto-spartan-ultra-2

H Suunto δεν είναι άγνωστη στους φίλους της περιπέτειας, ενώ τώρα παρουσιάζει το Spartan Ultra GPS το οποίο συνδυάζει πολλά χαρίσματα. 

Το Suunto Ultra GPS καταγράφει την ημερήσια δραστηριότητα του κατόχου του, εκτός από τα βήματα και όλα όσα κάνει σε καθημερινή βάση όποιος το φορά. Εκτός από την καταγραφή της δραστηριότητας, το Suunto Ultra GPS προσφέρει μια σειρά από στοιχεία που θα βρουν χρήσιμα όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Στο έξυπνο ρολόι της Suunto υπάρχουν στοιχεία για διάφορα αθλήματα, ώστε να ενημερώνεται αυτόματα ο χρήστης για τις επιδόσεις του σε κάθε άθλημα.

suunto-spartan-ultra-1

Εκτός από το GPS, το ρολόι της Suunto έχει και γυροσκόπιο, ενώ είναι εφοδιασμένο με την τεχνολογία FusedSpeed της Suunto για την ακρίβεια στις μετρήσεις. Υπάρχει, ακόμα, η δυνατότητα πλοήγησης, ψηφιακή πυξίδα και βαρόμετρο.

Εάν κάποιος φορέσει και το ειδικό αισθητήρα Suunto Smart Sensor, είναι εφικτή και η μέτρηση του καρδιακού παλμού. Το ρολόι είναι αδιάβροχο μέχρι και σε 100 μέτρα βάθους, ενώ θα μπορεί να συνεργάζεται με την κατάλληλη εφαρμογή της Suunto για Android και iOS κινητά.

Η τιμή του στις ΗΠΑ αναμένεται να διαμορφωθεί στα 700 δολάρια για την απλή έκδοση και στα 800 δολάρια για τις εκδόσεις με κάσα από τιτάνιο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons