Η Sony θα παρουσιάσει VR σετ για το PlayStation 4 το 2016

by George Polyzos • On 04-03-2015 • AT 2:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Project-Morpheus-2015

Η Sony αποκάλυψε το τελευταίο της πρωτότυπο του σετ εικονικής πραγματικότητας ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι αυτό θα είναι συμβατό με την κονσόλα PlayStation 4 από το α’ εξάμηνο του 2016.

Η τελευταία έκδοση του Project Morpheus παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Game Developer Conference (GDC), στο Σαν Φρανσίσκο, και αν και δεν εμφανίζει σημαντικές εξωτερικές διαφορές με την προγενέστερη έκδοση πλέον διαθέτει οθόνη RGB OLED 5,7 ιντσών και ανάλυσης 1920 x 1080 pixel, ρυθμό ανανέωσης 120 frames ανά δευτερόλεπτο και εύρος πεδίου στις 100 μοίρες.

Ο χρόνος αδράνειας της συσκευής (latency) έχει περιοριστεί στα 18 ms, δηλαδή στο μισό σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Επίσης, το VR σετ της Sony προσφέρει πλέον πανοραμική κάλυψη του περιβάλλοντος χώρους (δηλαδή στις 360 μοίρες) χρησιμοποιώντας 9 LED trackers.

Το Project Morpheus είναι ένα από τα πολλά σετ εικονικής πραγματικότητας που αναπτύσσονται το τελευταίο διάστημα, συμπεριλαμβανομένων του Oculus Rift και των νέων στο χώρο Vive των HTC/ Valve, Gear VR της Samsung και Titan της Nvidia.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons