Η Sony συνεργάζεται με την Auria και δημιουργεί τα h.ear ακουστικά

by George Polyzos • On 17-07-2016 • AT 10:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

sony h.ear on pink headphones with sunglasses case

Η Sony συνεργάστηκε με την επωνυμία μαγιό Auria για τη δημιουργία μιας συλλογής από ταξιδιωτικά αξεσουάρ, κατασκευασμένα από μη χρησιμοποιούμενα καλώδια ακουστικών κεφαλής που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.
Τα νέα h.ear ακουστικά έχουν απομακρύνει την ανάγκη για ενσύρματη σύνδεση, διασφαλίζοντας παράλληλα την ίδια εξαιρετική ποιότητα ήχου, αλλά χωρίς το άγχος του να μπλέκεσαι στα καλώδια.

Δημιουργημένη χρησιμοποιώντας περισσότερα από 113 μέτρα από καλώδιο, η μοναδική συλλογή αξεσουάρ αντικατοπτρίζει τα πέντε ζωηρά χρώματα της σειράς h.ear. Η συλλογή Sony x Auria Fashion Unplugged περιλαμβάνει ακόμα ένα Lime Yellow εξώφυλλο διαβατηρίου, Bordeaux Pink θήκη γυαλιών, Cinnabar Red τσάντα θαλάσσης, Viridian Blue θήκη smartphone και Charcoal Black παντόφλες παραλίας.

Για να γιορτάσει η Sony τα νέα ασύρματα ακουστικά h.ear on NC, τα οποία υπόσχονται ταξίδι χωρίς «μπερδέματα», η σειρά αυτών των αξεσουάρ βρήκε αντικείμενο έμπνευσης από σενάρια ταξιδιού, συνώνυμα με το να χάνεις τον εαυτό σου μέσα τη μουσική – είτε αυτό συμβαίνει στις καθημερινές μετακινήσεις ή απλά χαλαρώνοντας στην παραλία.

sony h.ear on yellow headphones with passport holder

Η ταξιδιωτική συλλογή κάψουλα έχει δημιουργηθεί για να συμπληρώσει τη νέα σειρά από μονόχρωμα, χωρίς παρεμβολές ακουστικά κεφαλής της Sony, τα οποία, εκτός από τον τέλειο ήχο και την άνετη εφαρμογή που προσφέρουν, λειτουργούν, συγχρόνως, και ως ένα αξιοπρόσεκτο αξεσουάρ.

Η τεχνολογία NFC και Bluetooth της σειράς ασύρματων ακουστικών h.ear on NC έχουν απομακρύνει την ανάγκη ενσύρματης σύνδεσης, προσφέροντας αυθεντικό ήχο, χωρίς τους περιορισμούς των καλωδίων. Αυτή η τεχνολογία σας επιτρέπει απλά να αγγίζετε την συσκευή με λειτουργία NFC στα ακουστικά σας και να απολαμβάνετε γρήγορα και εύκολα την μουσική σας.

Τα ακουστικά είναι επίσης εξοπλισμένα με την τεχνολογία Ψηφιακής Εξουδετέρωσης Θορύβου που απομονώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να ακούτε απερίσπαστοι τη μουσική σας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons