Η Sony Mobile λανσάρει τη νέα σειρά smartphones Xperia X

by George Polyzos • On 22-02-2016 • AT 2:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Xperia X Performance

Η Sony Mobile ανανεώνοντας το Xperia brand παρουσίασε την πρώτη σειρά smartphones X, η οποία περιλαμβάνει τα Xperia X, Xperia X Performance και Xperia XA.

Η σειρά Xperia X εκφράζει το νέο όραμα του brand, προσθέτοντας νέες πτυχές έξυπνης τεχνολογίας σε συνδυασμό με τα δημοφιλή και αναγνωρισμένα χαρακτηριστικά του Xperia όπως: η κάμερα, η μπαταρία και ο σχεδιασμός, για να κάνουν την καθημερινότητα πιο «έξυπνη» και εύκολη.

Το Predictive Hybrid Autofocus στο Xperia X και στο Xperia X Performance, το οποίο δημιουργήθηκε σε στενή συνεργασία με τους τεχνικούς των φωτογραφικών μηχανών της σειράς α Sony, επιτρέπει την επιλογή του αντικειμένου που επιθυμεί ο χρήστης και έπειτα προβλέπει την κίνησή του ώστε να μπορέσει να αιχμαλωτίσει την κίνηση με τέλεια εστίαση, χωρίς θολό αποτέλεσμα.

Xperia XA (2)

Επιπλέον, η σειρά Xperia X ενσωματώνει την έξυπνη διαχείριση μπαταριάς της Sony, ώστε να αποδίδει διάρκεια αναμονής έως και δύο ημέρες. Επιπρόσθετα, για πρώτη φορά σε ένα smartphone, η Sony σε συνεργασία με τη Qnovo ενσωμάτωσε την τεχνολογία adaptive charging, με αποτέλεσμα η ζωή της μπαταρίας να διαρκεί έως και δύο φορές περισσότερο.

Κάθε συσκευή έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων της, μέσω του επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 650 (του Xperia X), του Qualcomm Snapdragon 820 (του Xperia X Performance) και του Mediatek Helio P10 (του Xperia XA).

Κάθε συσκευή της σειράς X φέρει οθόνη από καμπυλωτό γυαλί που περιβάλλεται από ένα στρογγυλό πλαίσιο κάνοντας το smartphone πολύ άνετο στο χέρι. Το ίδιο σχεδιαστικό concept υιοθετεί και το Xperia XA, που φέρει οθόνη από άκρη σ’ άκρη.

Xperia X Colours

Τα Xperia X, Xperia X Performance και το Xperia XA έχουν μια ποικιλία από αντίστοιχες θήκες και θα λανσαριστούν σε τέσσερα φινιρίσματα: λευκό, μαύρο γραφίτη, χρυσό λάιμ και ροζ χρυσό, εμπορικά διαθέσιμες από το καλοκαίρι του 2016.

Xperia Smart Ear

Τέλος, η Sony παρουσίασε και το Xperia Ear, μία ασύρματη συσκευή νέας γενιάς που τοποθετείται στο αφτί και φέρνει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας, χωρίς συμβιβασμούς. Η συσκευή παρέχει χρήσιμες πληροφορίες όπως το καθημερινό πρόγραμμα, τον καιρό, τα τελευταία νέα και κρατάει ενήμερο τον χρήση για τις υποχρεώσεις του, ακόμη και όταν βρίσκεται εν κινήσει.

Επιπλέον, διαθέτοντας την τεχνολογία φωνής της Sony, ανταποκρίνεται σε λεκτικές εντολές για την πραγματοποίηση μίας κλήσης, την εκτέλεση μίας αναζήτησης στο Διαδίκτυο, την υπαγόρευση ενός μηνύματος ή την πλοήγηση σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία.

Xperia Smart Ear (2)

Το Sony Xperia Ear συνδέεται με Android smartphone μέσω NFC ή Bluetooth και μέσω μιας ειδικής εφαρμογής μπορεί να γίνει προσαρμογή βάσει των καθημερινών αναγκών του χρήση των πληροφοριών που χρειάζεται, ώστε όταν συνδέεται για πρώτη φορά το πρωί να λαμβάνει την «κρίσιμη» πληροφορία με το πάτημα ενός κουμπιού. Το Xperia Ear θα διατίθεται από το καλοκαίρι του 2016.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons