Η Sony μετατρέπει ένα καθιστικό σε κινηματογραφική αίθουσα

by George Polyzos • On 11-01-2017 • AT 1:17 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Η Sony ανακοίνωσε την επέκταση της σειράς οικιακού κινηματογράφου βιντεοπροβολέων εξαιρετικά κοντινής απόστασης, με την παρουσίαση του 4K HDR βιντεοπροβολέα VPL-VZ1000ES.

Ο τελευταίος, καινοτόμος βιντεοπροβολέας με πηγή φωτός λέιζερ της Sony διαθέτει τεχνολογία High Dynamic Range (HDR – Ευρύ Δυναμικό Εύρος) που είναι συμβατή με 4Κ ανάλυση. Μπορεί να τοποθετηθεί μόλις 15 εκατοστά από τον τοίχο, παρέχοντας στον χώρο εικόνα 254 εκατοστών (100 ιντσών) που μεταφράζεται σε φορμά 16:9.

Όταν τίθεται εκτός λειτουργίας, ο συμπαγής και κομψός VPL-VZ1000ES εναρμονίζεται πλήρως με τη διακόσμηση του χώρου. Μπορείτε πλέον να έχετε μια καθηλωτική εμπειρία θέασης σε όλους τους χώρους του σπιτιού, από ένα δωμάτιο οικιακού κινηματογράφου μέχρι το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο, ανεξάρτητα από τη διακόσμηση ή τη διάταξη του σπιτιού σας.

Ο VPL-VZ1000ES έχει μέγεθος περίπου 925 x 494 x 219 χιλιοστών και ζυγίζει σχεδόν 35 κιλά, κάτι που τον καθιστά αρκετά μικρό και ελαφρύ, ώστε να ταιριάζει αρμονικά σε κάθε διακόσμηση. Το μοντέλο αυτό είναι περίπου 40% μικρότερο σε μέγεθος από το ήδη υπάρχον μοντέλο βιντεοπροβολέα εξαιρετικά κοντινής απόστασης της Sony, τον LSPX-W1S 4K, και θα προτείνεται σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή λιανικής από τον κατασκευαστή του.

Παρά το μικρό του μέγεθος και την χαμηλότερη τιμή, ο βιντεοπροβολέας VPL-VZ1000ES παράγει 2.500 lumens απόδοση έγχρωμου φωτισμού, δηλαδή 25% φωτεινότερο από το μοντέλο LSPX-W1S Life Space UX. Τα προηγμένα πάνελ SXRD της Sony, σε συνδυασμό με τον Z-Phosphor κινητήρα φωτός λέιζερ, παράγουν υψηλή δυναμική αντίθεση, ενισχύοντας περαιτέρω τα φωτεινά και τα σκοτεινά σημεία του περιεχομένου HDR.

Η πηγή φωτός λέιζερ Z-Phosphor του VPL-VZ1000ES αγγίζει τη μέγιστη απόδοση φωτεινότητας πολύ πιο γρήγορα από ότι οι συμβατικοί λαμπτήρες βιντεοπροβολέων. Επιπλέον, η φωτεινότητα και η χρωματική ακρίβεια διαρκούν περισσότερο, ώστε να μειώνεται η όχληση από την αντικατάσταση του λαμπτήρα.

Ο εξαιρετικά κοντινής απόστασης βιντεοπροβολέας οικιακού κινηματογράφου VPL-VZ1000ES 4K HDR θα είναι διαθέσιμος από τον Απρίλιο του 2017.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons