Η Sony λανσάρει το Xperia X στην ελληνική αγορά

by George Polyzos • On 24-05-2016 • AT 3:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

PS10_WHITE_PIU_UNIFIED-DESIGN_083

Η Sony Mobile ανανεώνοντας το Xperia brand ανακοίνωσε το επίσημο λανσάρισμα του νέου Xperia X smartphone στην ελληνική αγορά.

Η σειρά Xperia X, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, «εκφράζει το νέο όραμα του brand, προσθέτοντας νέες πτυχές έξυπνης τεχνολογίας σε συνδυασμό με τα δημοφιλή και αναγνωρισμένα χαρακτηριστικά του Xperia όπως: η κάμερα, η μπαταρία και ο σχεδιασμός».

Η νέας γενιάς κάμερα Xperia πηγαίνει την αυθόρμητη λήψη φωτογραφίας σ’ ένα άλλο επίπεδο, επιτρέποντας την λήψη με ακριβή εστίαση, ακόμα και για τις λήψεις τελευταίας στιγμής. Το ολοκαίνουργιο Predictive Hybrid Autofocus στο Xperia X, το οποίο δημιουργήθηκε σε στενή συνεργασία με τους τεχνικούς των φωτογραφικών μηχανών της σειράς α Sony, επιτρέπει την επιλογή αντικειμένου και έπειτα προβλέπει την κίνησή του, ώστε η λήψη να γίνει με τέλεια εστίασης χωρίς θολό αποτέλεσμα.

Sony-Xperia-X-01

Τα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά απαιτούν και μια αντίστοιχης διάρκειας μπαταρία και γι’ αυτό, η σειρά Xperia X ενσωματώνει την έξυπνη διαχείριση μπαταριάς της Sony, ώστε να αποδίδει διάρκεια αναμονής έως και δύο ημέρες.

Επιπλέον, για πρώτη φορά σε ένα smartphone, η Sony σε συνεργασία με τη Qnovo ενσωμάτωσε την τεχνολογία adaptive charging, με αποτέλεσμα η ζωή της μπαταρίας να διαρκεί έως και δύο φορές περισσότερο. Κάθε συσκευή έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων της, μέσω του επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 650 (του Xperia X).

Τέλος, στη λογική του ομοιόμορφου σχεδιασμού, οι σχεδιαστές της Sony έψαξαν για τα πιο ποιοτικά υλικά, φτιάχνοντας ένα smartphone που ταιριάζει άριστα στην παλάμη του χρήστη. Κάθε συσκευή της σειράς X φέρει οθόνη από καμπυλωτό γυαλί που περιβάλλεται από ένα στρογγυλό πλαίσιο κάνοντας το smartphone πολύ άνετο στο χέρι.

PS10_DESIGN_COLOUR-RANGE_PIS_013

Το Xperia X διαθέτει μια ποικιλία από αντίστοιχες θήκες και λανσάρεται σε τέσσερα κομψά φινιρίσματα: λευκό, μαύρο γραφίτη, χρυσό λάιμ και ροζ χρυσό. Το νέο Xperia X θα είναι εμπορικά διαθέσιμο από τη Δευτέρα 30 Μαΐου σε όλα τα καταστήματα λιανικής, στην προτεινόμενη τιμή των 629 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons