Η Sony λανσάρει την α6300 με την ταχύτερη αυτόματη εστίαση στον κόσμο

by George Polyzos • On 09-02-2016 • AT 1:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Sony_a6300_FE2470GM_image_white

Η Sony παρουσίασε την τελευταία της προσθήκη στη σειρά φωτογραφικών μηχανών χωρίς καθρέπτες, την α6300, η οποία διαθέτει ένα σύστημα 4D FOCUS, που κλειδώνει την εστίαση σε ένα θέμα σε μόλις 0,05 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, η α6300 διαθέτει 425 σημεία αυτόματης εστίασης με ανίχνευση φάσης, τα οποία είναι πυκνο-τοποθετημένα σε ολόκληρη την περιοχή της εικόνας, ενώ μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες μέχρι και 11 κάδρα το δευτερόλεπτο με συνεχή αυτόματη εστίαση και παρακολούθηση έκθεσης.

Sony_a6300_N_wSEL1670Z_right

Το νέο μοντέλο χωρίς καθρέπτες υποστηρίζει, επίσης, συνεχή λήψη full live-view στο σκόπευτρο Tru-finder ή την οθόνη LCD με ταχύτητα έως 8 κάδρα το δευτερόλεπτο, προσφέροντας, εν τέλει, μια εμπειρία λήψης σε πραγματικό χρόνο, η οποία συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρονικού σκοπεύτρου με την αμεσότητα ενός οπτικού σκοπεύτρου μέσω του φακού.

Μεταξύ των βελτιώσεων που έχουν γίνει στην α6300 συγκαταλέγονται η λειτουργία αθόρυβης λήψης, η δυνατότητα χρήσης αυτόματης εστίασης στη λειτουργία μεγέθυνσης της εστίασης, το διευρυμένο ευέλικτο σημείο αυτόματης εστίασης, το Eye AF στη λειτουργία AF-C και άλλα.

Η ευέλικτη φωτογραφική μηχανή α6300 διαθέτει τον πρόσφατα αναπτυγμένο αισθητήρα Exmor CMOS μεγέθους APS-C 24,2 Megapixel, ο οποίος συνεργάζεται με τον επεξεργαστή εικόνας BIONZ X για εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε ολόκληρο το εύρος ευαισθησίας ISO (ISO 100 – 51200).

Sony_a6300_N_wSELP1650_tilt_down

Επιπρόσθετα, η νέα α6300 μπορεί να εγγράφει βίντεο 4Κ υψηλής ανάλυσης με πλήρη ανάγνωση pixel και χωρίς τη συγχώνευση γειτονικών pixel στο δημοφιλές φορμά Super 35mm.

Άλλα επαγγελματικά χαρακτηριστικά βίντεο, που διαθέτει, είναι η δυνατότητα εγγραφής σε Full HD σε 120 fps στα 100 Mbps, ακόμα μια καινοτομία για τις φωτογραφικές μηχανές α με εναλλάξιμους φακούς και αισθητήρες μεγέθους APS-C. Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να δείτε και τελικά να επεξεργαστείτε το υλικό που έχετε γυρίσει σε αρχεία με αργή κίνηση 4x ή 5x σε ανάλυση Full HD (24p ή 30p) με AF tracking.

Η φωτογραφική μηχανή α6300 είναι εξοπλισμένη με σκόπευτρο υψηλής αντίθεσης και υψηλής ανάλυσης XGA OLED Tru-Finder με ανάλυση, κατά προσέγγιση, 2,4 εκατ. dots, που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα από γωνία σε γωνία.

Sony_a6300_N_wSELP1650_top

Αισθητικά, η νέα φωτογραφική μηχανή α6300 χαρίζει μια εξαιρετικά σταθερή αίσθηση στο κράτημα, χάρη στον ανθεκτικό σχεδιασμό της από κράμα μαγνησίου. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις λειτουργίες της, ώστε να καλύψουν σχεδόν κάθε φωτογραφικό στυλ και προτίμηση, με 9 προσαρμόσιμα κουμπιά στα οποία μπορεί να οριστεί μία από τις 64 διαφορετικές λειτουργίες.

Η νέα φωτογραφική μηχανή α6300 είναι συμβατή με Wi-Fi και NFC και είναι πλήρως λειτουργική με την εφαρμογή PlayMemories Mobile της Sony, που διατίθεται για πλατφόρμες Android και iOS, καθώς και με τη σειρά εφαρμογών PlayMemories Camera Apps της Sony. Υποστηρίζει επίσης QR code για εύκολη σύνδεση με smartphones χωρίς NFC.

Η α6300 θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Μάρτιο του 2016.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons