Η Sony εμπλουτίζει τη σειρά των wearable προϊόντων της με νέα Walkman

by George Polyzos • On 08-01-2016 • AT 10:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Sony-Walkman-NW-WS410 lifestyle 2

Η Sony ανακοίνωσε τα νέα της Walkman WS413 και WS414, που μπορούν να φορεθούν και είναι ανθεκτικά στο θαλασσινό νερό και τη σκόνη.

Πιο αναλυτικά, το νέο, ανθεκτικό σχέδιο, που αντέχει στο θαλασσινό νερό και τη σκόνη, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερες δραστηριότητες, κάτω από διάφορες συνθήκες.

Το νέο Walkman με το στρογγυλό και ενιαίο σχήμα του, χωρίς καλώδια, είναι πολύ άνετο όταν το φοράτε και τέλειο για να το περνάτε πάνω από τα αυτιά σας, χωρίς να ανησυχείτε ότι θα γλιστρήσει την πιο κρίσιμη στιγμή.

Sony-Walkman-Ws410_std-f_blue

Τα Walkman WS413 και WS414 της Sony, είναι αδιάβροχα σε θαλασσινό νερό και ανθεκτικά στην σκόνη, αυτό κατέστη δυνατό με την προσθήκη ενός εσωτερικού τερματικού, το οποίο προβάλει αντίσταση σε οποιαδήποτε συσσώρευση ξένων σωματιδίων και ιδιαίτερα στην οξείδωση

Τα WS413 και WS414 κυκλοφορούν με ακουστικά, για καθημερινή χρήση, αλλά και ειδικά σχεδιασμένα αδιάβροχα ακουστικά, που είναι καλυμμένα με ένα λεπτό στρώμα, το οποίο δημιουργεί φράγμα απέναντι το νερό, χωρίς να μειώνει την άνεσή σας.

Sony-Walkman-NW-WS410 Lifestyle 3

Τα Walkman είναι επίσης ανθεκτικά στην σκόνη, κάτω από διάφορες συνθήκες, χάρη σε μια μοναδική σφραγισμένη δομή, που εξισορροπεί τις αναλογίες συμπίεσης. Ακόμα, επειδή, η λειτουργία υποστηριζόμενης θερμοκρασίας έχει επιμηκυνθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Walkman σας, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητές τους, σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από τους -5°C, έως τους 45°C.

Sony-Walkman-WS410_std-hero_bk

Επιπλέον, με τη νέα λειτουργία Ambient Sound, μπορείτε να έχετε συναίσθηση των φωνών και των ήχων γύρω σας, εάν το επιθυμείτε. Τα ενσωματωμένα μικρόφωνα συλλαμβάνουν τους ήχους του περιβάλλοντος και σας επιτρέπουν να διατηρείτε επαφή με τον κόσμο τριγύρω σας, χωρίς να πρέπει να βγάζετε τη συσκευή ή να χαμηλώνετε την ένταση. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να μιλάτε με το σύντροφό σας στο τρέξιμο ή με το δάσκαλο της γιόγκα, χωρίς να διακόπτετε τη μουσική που σας κινητοποιεί.

Τα Walkman WS413 και WS414 θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τον Μάρτιο του 2016.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons