Η Sony αποκαλύπτει το αναβαθμισμένο PlayStation4 Pro

by George Polyzos • On 08-09-2016 • AT 11:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Sony_ps4_pro_2

Η Sony ανακοίνωσε το νέο σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation4 Pro (PS4 Pro), το οποίο προσφέρει βελτιωμένες εμπειρίες μέσω αναβαθμισμένης επεξεργασίας εικόνας και υποστήριξης 4K ανάλυσης.

Το PS4 Pro θα είναι διαθέσιμο στις 10 Νοεμβρίου 2016, στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και τη Βόρια Αμερική. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του PlayStation που ένα σύστημα αναβαθμισμένων δυνατοτήτων παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής μιας πλατφόρμας. Το PS4 Pro θα συμπληρώσει το βασικό PS4, όπως και το ελαφρύτερο και λεπτότερο μοντέλο, το οποίο επίσης ανακοινώθηκε.

Χάρη στη βελτίωση των επιδόσεων και των δυνατοτήτων της αρχιτεκτονικής του συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της CPU (AMD Jaguar 8 πυρήνων) και της κάρτας γραφικών (βασισμένη σε επόμενης γενιάς AMD Radeon), το PS4 Pro επιτρέπει στα γραφικά να απεικονίζονται με σαφώς περισσότερη λεπτομέρεια και εντυπωσιακή οπτική ακρίβεια.

Οι χρήστες που διαθέτουν 4K τηλεοράσεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλους τους τίτλους του PS4 σε υψηλότερη ποιότητα, όπως ανάλυση επιπέδου 4K και ταχύτερο και σταθερότερο ρυθμό καρέ (frame rate). Επιπρόσθετα, το PS4 Pro υποστηρίζει αναπαραγωγή 4K βίντεο, προκειμένου να επιτρέψει την διαδικτυακή μετάδοση (streaming) 4K υπηρεσιών όπως το Netflix και το YouTube.

Οι κάτοχοι τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας (HDTV) θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν βελτιωμένες εμπειρίες gameplay στο PS4 Pro, καθώς το σύστημα προσφέρει ανάλυση 1080p σε όλα τα PS4 παιχνίδια, αλλά και ταχύτερο και σταθερότερο ρυθμό καρέ (frame rate) για ορισμένους υποστηριζόμενους τίτλους.

Sony_ps4_pro_1

Επιπρόσθετα, με το βλέμμα στο μέλλον της τεχνολογίας απεικόνισης, όλα τα συστήματα PS4, συμπεριλαμβανομένου του νέου λεπτότερου μοντέλου και του PlayStation4 Pro, θα υποστηρίζουν τεχνολογία απεικόνισης HDR (Υψηλού Δυναμικού Εύρους/High Dynamic Range). Οι χρήστες που διαθέτουν τηλεόραση συμβατή με HDR θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα υποστηριζόμενα παιχνίδια και άλλο ψυχαγωγικό περιεχόμενο με ακόμη πιο ρεαλιστική και ζωντανή απεικόνιση και κατά το δυνατό πιο κοντινή στον τρόπο που το ανθρώπινο μάτι βλέπει τον πραγματικό κόσμο.

Ο σχεδιασμός του νέου συστήματος κληρονομεί στοιχεία από τα κεκλιμένα σώματα των προηγούμενων μοντέλων. Το σώμα της συσκευής αποτελείται από τρεις επάλληλες «στρώσεις», που συμβολίζουν την πανίσχυρη παρουσία του PS4 Pro και τη συμπαγή αίσθηση που αφήνει, ενώ το λογότυπο της οικογένειας του PlayStation με το φινίρισμα καθρέφτη δεσπόζει στο κέντρο της επάνω επιφάνειας. Το PS4 Pro έρχεται επίσης με μια πρόσθετη USB θύρα στην πίσω όψη, αλλά και δύο USB θύρες στην πρόσοψη προκειμένου οι χρήστες να συνδέουν επιπλέον συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος εικονικής πραγματικότητας PlayStation VR.

Sony_ps4_pro_3

Η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου του PS4 Pro είναι 1TB προκειμένου να επιτρέψει την αποθήκευση ακόμη περισσότερων παιχνιδιών, demos, ψηφιακού περιεχομένου και αγαπημένων gameplay βίντεο. Η ενσωματωμένη μνήμη RAM φτάνει στα 8GB, ενώ σε ότι αφορά τις θύρες επικοινωνίας θα διαθέτει τρεις υποδοχές USB3.1, μία υποδοχή AUX, θύρα Ethernet, υποστήριξη ασύρματης δικτύωσης 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 και εξόδους Optical και HDMI.

Κάθε παιχνίδι του PS4, συμπεριλαμβανομένων όσων έχουν ήδη κυκλοφορήσει και όσων θα λανσαριστούν στο μέλλον, θα «τρέχουν» σε όλα τα συστήματα PS4, όπως και στο PS4 Pro. Επιπρόσθετα, όλα τα συστήματα PS4 χρησιμοποιούν το ίδιο περιβάλλον χρήσης και θα μοιράζονται την ίδια online κοινότητα για multiplayer gaming και δικτυακές υπηρεσίες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons