Η Sony ανακοίνωσε τα νέα της Extra Bass Sports Bluetooth In-ear ακουστικά

by George Polyzos • On 18-12-2016 • AT 11:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

sony-mdr-xb50bs_r_cw-large

Διαθέσιμα για προ-παραγγελία είναι τρία νέα ασύρματα ακουστικά της Sony, έτοιμα να σας προσφέρουν μουσική συντροφιά στην προπόνησή σας αλλά και στην ενεργητική καθημερινότητά σας.

Είτε βρίσκεστε στο γυμναστήριο είτε προπονήστε σε εξωτερικό χώρο, μπορείτε να απολαύσετε τον βαθύ δυνατό ήχο από το Extra Bass για να ενισχύσετε την απόδοσή σας. Μπορείτε να ξεχάσετε τους κόμπους και το φαινόμενο των μπερδεμένων καλωδίων μόλις συνδέσετε ασύρματα τα νέα ακουστικά στο κινητό σας και να απολαύστε τη μουσική και τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις όπου και αν πηγαίνετε.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία LDAC και Bluetooth, μεταφέρουν την υψηλότερη πιθανή ηχητική ποιότητα. Έχουν μακρά διάρκεια ζωής μπαταρίας, περίπου εφτά ώρες, κάτι που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να συντομεύετε τη διάρκεια του αγαπημένου σας αθλήματος.

sony-mdr-xb80bs_black_a-large

Τα ασύρματα MDR-XB80BS μπορούν «να πλυθούν»

Η συνταγή της επιτυχίας για αυτά τα αθλητικά ακουστικά είναι η IPX5 κατηγορία, που σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε όλες τις καιρικές συνθήκες, αλλά και να τα «πλύνετε» μετά από μια δυνατή προπόνηση. Με εφτά ώρες διάρκεια μπαταρίας και μόλις 27 γραμμάρια βάρος, τα MDR-XB80BS λειτουργούν πανεύκολα, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην άσκηση.

Κρατήστε τα στο κεφάλι σας κατά την άθληση με ασφάλεια, καθώς με τα άγκιστρα αυτιών και τους ρυθμιστές καλωδίων, μπορείτε να πραγματοποιήστε ανεμπόδιστα κάθε κίνηση. Αυτά τα ασύρματα ακουστικά, διαθέτουν επίσης διαφορετικά μεγέθη καλύμματος για τέλεια εφαρμογή σε κάθε αφτί, τα οποία θα βρείτε σε μια φορητή θήκη μεταφοράς.

sony-mdr-xb50bs_blue_c-large

Συνεχίστε να ασκείστε απλά και εύκολα με τα MDR-XB50BS

Με τα MDR-XB50BS μπορείτε να αισθάνεστε προετοιμασμένοι για κάθε σταγόνα που μπορεί να σας αγγίξει, για να τρέξετε στη βροχή ή να τα φορέσετε ιδρωμένος μετά από μια δυνατή προπόνηση με βάρη, χάρη στην IPX4 κατηγορία. Η Extra Bass ηχητική απόδοση, σας επιτρέπει να αφεθείτε στη μουσική για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με οκτώ και μισή ώρες διάρκεια μπαταρίας.

Με την απλή λειτουργία δύο κουμπιών μπορεί εύκολα να απαντηθεί μια τηλεφωνική κλήση, παραλείποντας ένα τραγούδι ή θέτοντας σε παύση τη μουσική. Με τους υποστηρικτές Arc είναι βέβαιο ότι τα ακουστικά θα έχουν ασφαλή εφαρμογή στο αυτί, επιτρέποντάς σας να διασκεδάζετε και να κάνετε μια ευέλικτη προπόνηση, ενώ διατηρείτε παράλληλα το στυλ σας.

sony-mdr-xb70bt_black_b-large

Αφεθείτε για ώρες με τα MDR-XB70BT

Με την εκπληκτική μπαταρία διάρκειας εννιά ωρών, τα ασύρματα ακουστικά MDR-XB70BT είναι η καλύτερη επιλογή για ένα σαββατοκύριακο εξερεύνησης ή για τις καθημερινές σας μετακινήσεις. Ασύρματο Bluetooth με τεχνολογία NFC κάτι που σημαίνει ότι η σύνδεση μεταξύ τηλεφώνου και ακουστικών είναι πραγματικά τόσο απλή όσο ακούγεται. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιείτε το ενσωματωμένο μικρόφωνο και την HD Voice υποστήριξη για να πραγματοποιείτε hands-free τηλεφωνικές κλήσεις, που απλά δεν μπορούν να περιμένουν.

sony-mdr-xb50bs_group_std-mid

Αυτά τα φορητά ακουστικά έχουν ένα ευέλικτο στυλ με ιδανική εφαρμογή πίσω από το λαιμό για να ακούτε τη μπάσα δυνατή μουσική παντού. Ελαφριά και άνετα, σας επιβεβαιώνουν ότι ασκείστε για ώρες, στο τέλος κάθε προπόνησης. Η απλή λειτουργία των τριών κουμπιών που διαθέτουν, κάνουν εύκολη την καθημερινότητά σας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons