Η Sony ανακοινώνει νέα προσθήκη στην σειρά Cyber-shot RX

by George Polyzos • On 15-10-2016 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

sony-rx100v_front-large

Η Sony ανακοίνωσε τη νέα ναυαρχίδα στη σειρά Cyber-shot RX100, την RX100 V με τα περισσότερα σημεία αυτόματης εστίασης και την ταχύτερη συνεχή λήψη στον κόσμο, για μια compact φωτογραφική μηχανή.

Η καινούργια φωτογραφική μηχανή φέρνει την αυτόματη εστίαση και την ταχύτητα σε ένα νέο επίπεδο, στον τομέα των compact φωτογραφικών μηχανών. Διαθέτει το σύστημα Fast Hybrid AF με την ταχύτερη αυτόματη εστίαση παγκοσμίως, στα 0,05 δευτερόλεπτα καθώς και τον μεγαλύτερο αριθμό σημείων αυτόματης εστίασης σε αισθητήρα στον κόσμο – 315 σημεία, που καλύπτουν περίπου το 65% του κάδρου.

sony-rx100v_evf_flash-large

Μπορείτε να κάνετε συνεχείς λήψεις με τη φωτογραφική μηχανή σε ταχύτητα που φτάνει τα 24 fps – η ταχύτερη compact φωτογραφική μηχανή στον κόσμο – σε πλήρη ανάλυση 20,1 MP (περίπου, ενεργά) με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης για μέχρι 150 συνεχείς λήψεις.

Η RX100 V διαθέτει έναν πρόσφατα ανεπτυγμένο αισθητήρα (1.0type stacked) Exmor RS CMOS τύπου με chip DRAM, φακό ZEISS Vario-Sonnar T* 24-70 mm με μεγάλο διάφραγμα F1.8 – 2.8 και βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας με το νέο front-end LSI τσιπ, το οποίο μεγιστοποιεί την ταχύτητα επεξεργασίας, διευρύνει το buffer της μνήμης και βελτιστοποιεί την ποιότητα εικόνας, συγκεκριμένα σε υψηλές ρυθμίσεις ISO. Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει, ακόμα, εγγραφή βίντεο σε 4K με πλήρη ανάγνωση των pixel και χωρίς pixel binning, εγγραφή σε super slow motion μέχρι τα 1000 fps.

sony-rx100v_180-tilt-large

Η νέα RX100 V διατηρεί το μικρό μέγεθος της σειράς RX100 και είναι εξοπλισμένη με σκόπευτρο υψηλής αντίθεσης XGA OLED Tru-Finder, με ανάλυση 2,35 εκατ. dots, που διασφαλίζει ρεαλιστική προεπισκόπηση των εικόνων και δυνατότητα αναπαραγωγής. Το ηλεκτρονικό σκόπευτρο ανασύρεται μέσα και έξω στο σώμα της κάμερας ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη και διαθέτει οπτικά με επικάλυψη ZEISS T*.

Η νέα φωτογραφική μηχανή είναι συμβατή με Wi-Fi και NFC. Κάτι που την κάνει ακόμα πιο πρακτική είναι και η δυνατότητα να ορίζετε ελεύθερα τα τρία βασικά χαρακτηριστικά των αποθηκευμένων ονομάτων αρχείων, για ευκολότερη ταξινόμηση και οργάνωση.

sony-rx100v_top-wide-large

Θα διατίθεται, επίσης, ένα νέο υποβρύχιο περίβλημα (μοντέλο MPK-URX100A) το οποίο θα πωλείται χωριστά, ως εξάρτημα για τη RX100 V, αλλά και για όλες τις άλλες φωτογραφικές μηχανές της σειράς RX100, και το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για να χωράει τις φωτογραφικές μηχανές RX100 και να τις προστατεύει σε βάθος ως 40 μέτρα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons