Η σειρά Samsung Smart TVs 2016 θα είναι συμβατή με IoT

by George Polyzos • On 07-01-2016 • AT 12:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Samsung Entire 2016 Smart TV Line-Up_IoT Ready (2)

Η τεχνολογία IoT θα εφαρμοστεί σε όλες τις SUHD τηλεοράσεις του 2016, προσφέροντας προηγμένη και έξυπνη λειτουργικότητα και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με περισσότερες από 200 συσκευές.

Πιο αναλυτικά, η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι ολόκληρη η σειρά Smart τηλεοράσεων του 2016 θα είναι IoT-ready και θα συνδέεται με την πλατφόρμα SmartThings. Η SmartThings είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα, που επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν, να διαχειρίζονται και να ελέγχουν τις έξυπνες συσκευές και τις υπηρεσίες του Internet of Things.

Οι SUHD τηλεοράσεις μπορούν να συνδεθούν και να ελέγχουν τις συσκευές της Samsung και τους αισθητήρες της πλατφόρμας SmartThings, καθώς και περισσότερες από 200 άλλες συσκευές, συμβατές με τη SmartThings. Αυτές περιλαμβάνουν τα πάντα, από συνδεδεμένα φώτα και κλειδαριές έως θερμοστάτες και κάμερες, ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας συσκευών από τρίτους κατασκευαστές. Για την πλήρη υποστήριξη της συνδεσιμότητας των συσκευών με την πλατφόρμα SmartThings, απαιτείται ένας μετασχηματιστής USB της SmartThings.

Η πλατφόρμα SmartThings επιτρέπει στους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε όλες τις έξυπνες συσκευές τους απευθείας από το smartphone τους και την SUHD τηλεόραση. Με την εφαρμογή SmartThings, οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να συνδεθούν και να διαχειριστούν όλες τις συσκευές του έξυπνου σπιτιού τους και τις σχετικές υπηρεσίες μέσα από ένα μόνο απλό περιβάλλον χρήσης, χωρίς να χρειάζεται να διαχειριστούν μεμονωμένες συσκευές με ένα πλήθος ξεχωριστών εφαρμογών.

Samsung Entire 2016 Smart TV Line-Up_IoT Ready

Με μια εξωτερική κάμερα συνδεδεμένη με τη Samsung Smart TV τους, οι πελάτες μπορούν να ελέγχουν, όταν οι επισκέπτες έρχονται και να επιλέγουν να ανοίξουν την πόρτα τους, απευθείας από τον καναπέ τους. Ειδοποιήσεις από αισθητήρες κίνησης μπορούν επίσης να εμφανιστούν απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασης, εάν υπάρξει κάποια κίνηση έξω από το σπίτι, παρέχοντας περισσότερη ασφάλεια και ηρεμία, είτε στο σπίτι είτε μακριά.

Η εφαρμογή SmartThings Cinema Mood δημιουργεί ευκολότερα από ποτέ το τέλειο περιβάλλον home theater. Δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ρυθμίσουν αυτόματα τα πάντα, από το φωτισμό του περιβάλλοντος έως τον ήχο, ώστε να μπορούν να απολαύσουν άμεσα την καλύτερη εμπειρία θέασης ταινιών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons