Η σειρά Powerline της devolo διαθέσιμη από το δίκτυο της Cosmote

by George Polyzos • On 03-06-2015 • AT 8:17 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

dLAN1200plusWiFiac_imagepicture

H devolo Hellas ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Cosmote, διαθέτοντας επιλεγμένα προϊόντα από την γκάμα των καταναλωτικών λύσεων Powerline, μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της Cosmote.

Πιο αναλυτικά, η συνεργασία αφορά στη διάθεση της καταναλωτικής σειράς των προϊόντων Powerline Networking της γερμανικής devolo, που δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα λειτουργίας ενός τοπικού οικιακού δικτύου δεδομένων, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα εγκατάσταση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού και αποφεύγοντας κάθε διαδικασία τοποθέτησης ειδικής καλωδίωσης.

Τα προϊόντα που διατίθενται σε 1η φάση είναι τα εξής:

  • devolo dLAN 1200+ WiFi ac
  • devolo dLAN 500 WiFi
  • devolo dLAN 500 AV Wireless+
  • devolo dLAN 550 duo+

Τα προϊόντα Powerline της devolo εκμεταλλεύονται την υφιστάμενη καλωδίωση ηλεκτρικού ρεύματος για τη μεταφορά δεδομένων και έτσι ο χρήστης μπορεί με την υπάρχουσα καλωδίωση ρεύματος ενός σπιτιού να έχει διπλή λειτουργία αφού εκτός από ρεύμα, μπορεί να επωφεληθεί και να χρησιμοποιήσει το δίκτυο του ηλεκτρικού για τη δημιουργία ενός οικιακού δικτύου.

devolo_dLAN_1200plus_WiFi_ac

Η παραδοσιακή πρίζα γίνεται προέκταση του καλωδίου δικτύου που συνδέει όλους τους υπολογιστές, αλλά και τις συσκευές που μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο (π.χ Smart TV, Media και Blu Ray Players) με το Internet ή μεταξύ τους σε ένα οικιακό δίκτυο. Η οικιακή δικτύωση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ με ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 1200Mbps (devolo dLAN 12000+ WiFi) σε γραμμή ρεύματος με ισχυρή κρυπτογράφηση WPA/WPA2 WPS PIN, WPS PBC MAC-Address Filter Wi-Fi Time Schedule, 128 Bit AES.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της θα βρείτε στη σελίδα της εταιρείας στο www.devolo.gr, ενώ για το δίκτυο καταστημάτων Cosmote στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.cosmote.gr

[Δ.Τ. devolo]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons