Η Schneider Electric παρουσίασε το APC Mobile Power Pack M3

by George Polyzos • On 03-05-2016 • AT 9:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

APC Mobile Power Packs M3 family

Το APC Mobile Power Pack M3, έχει σχεδιαστεί με στόχο να εξασφαλίζει τη λειτουργία των εφαρμογών, τη στιγμή ακριβώς που ο χρήστης τις έχει ανάγκη.

Το Mobile Power Pack Μ3 είναι μια εξωτερική πηγή ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση κινητών και άλλων smart συσκευών, όπως tablets, smartphones, κάμερες, δέκτες GPS και οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή χρησιμοποιεί φορτιστή τύπου USB. Εξοπλισμένο με μπαταρία ιόντων λιθίου συνολικής χωρητικότητας 3.000 mAh το APC Mobile Power Pack προσφέρει ενέργεια αρκετή για μία πλήρη φόρτιση ενός συνηθισμένου smartphone, και για τη φόρτιση ενός tablet μέχρι το 20%.

Διαθέσιμο σε πέντε χρώματα (Μαύρο, ασημί, μπλε, τιτάνιο, κόκκινο), το APC Mobile Power Pack Μ3 στέκεται άνετα δίπλα σε οποιαδήποτε κομψή συσκευή smartphone ή tablet. Εξωτερικά, το APC Mobile Power Pack Μ3 διαθέτει μία θύρα εξόδου USB, καθώς και φωτεινές ενδείξεις LED που μας πληροφορούν για την κατάσταση της μπαταρίας.

Η φόρτιση του APC Mobile Power Pack Μ3 ολοκληρώνεται σε περίπου 3,5 ώρες, ενώ χάρη στην εξαιρετική ικανότητα του να αποθηκεύει ενέργεια, μπορεί να μένει για πολύ καιρό σε τσάντες, σακίδια, θήκες κλπ, έτοιμο να εξασφαλίσει τη λειτουργία των φορητών συσκευών, απλά και αξιόπιστα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι για μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία, το APC Mobile Power Pack Μ3 διαθέτει διατάξεις προστασίας από υπερβολική φόρτιση, εκφόρτιση, υπερθέρμανση ή βραχυκύκλωμα, ακόμη και σε περιπτώσεις ρεύματος εξαιρετικά μικρής έντασης.

[Δ.Τ. Schneider Electric]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons