Η Schneider Electric εξοπλίζει το Athens-2 Data Center

by George Polyzos • On 29-04-2015 • AT 9:12 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

LAMDA_HELLIX_Athens-2_Render_Image_1

Η Schneider Electric, εξόπλισε το νέο, ιδιαίτερα καινοτόμο και ενεργειακά αποδοτικό World-Class Data Center της Lamda Hellix, Athens-2 με πλήθος εφαρμογών, συστημάτων και υπηρεσιών.

Το Athens-2 βρίσκεται στην Αττική και είναι το πιο σύγχρονο και καινοτόμο Data Center της Ελλάδας καθώς σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα πλέον αυστηρά πρότυπα διαθεσιμότητας data center, Tier 3, του διεθνούς οργανισμού Uptime Institute.

Υλοποιήθηκε με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσφέρει αδιάλειπτη λειτουργία και απαράμιλλη τεχνολογική υπεροχή, αλλά και ένα λειτουργικό οικοσύστημα που ευνοεί και προωθεί τις επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ τεχνολογικών & τηλεπικοινωνιακών παρόχων και χρηστών.

Επίσης, πιστοποιείταιμε ‘Leadership in Energy and Environmental Design’ (LEED) v4 BD+C Gold Certification, απότο U.S. Green Building Council, γιατησχεδίασηκαιτηνκατασκευήτου. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αποτελεί τη σημαντικότερη διεθνή αναγνώριση βέλτιστων πρακτικών και στρατηγικών στο σχεδιασμό, την κατασκευή και λειτουργία ενεργειακά αποδοτικών («πράσινων») κτιρίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Athens-2 είναι το μοναδικό Ευρωπαϊκό Data Center και ένα από τα ελάχιστα στον κόσμο που λαμβάνει τη συγκεκριμένη αναγνώριση.

Η Schneider Electric ήταν ο βασικός προμηθευτής της ηλεκτρολογικής υποδομής του νέου Data Center. Στο έργο εγκαταστάθηκαν πεδία μέσης και χαμηλής τάσης, ροηφόροι αγωγοί busducts, εκτενή λύση μέτρησης ηλεκτρικής ενέργειας προκειμένου να καταμετράται λεπτομερώς και με ακρίβεια η κατανάλωση ρεύματος καθώς και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κτιρίου (BMS).

Επιπλέον, η Schneider Electric εξόπλισε το Athens-2 με Racks, PDUs και UPS για αδιάλειπτη διανομή ενέργειας στον χώρο ΙΤ καθώς και κλιματιστικές μονάδες για την αποδοτική ψύξη του ΙΤ εξοπλισμού. Τέλος, τα παραπάνω πλαισιώθηκαν από υπηρεσίες εγκατάστασης, commissioning και startup από το τεχνικό προσωπικό της Schneider Electric και τους πιστοποιημένους μηχανικούς της LamdaHellixπου είναι Elite Partner της πρώτης και οι οποίοι έχουν σχεδιάσει και επιβλέψει την κατασκευή μερικών από τα πλέον σημαντικά data centers στην N.A. Ευρώπη.

[Δ.Τ. Schneider Electric]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons