Η SAP παρουσιάζει τη λύση Predictive Analytics

by George Polyzos • On 21-04-2015 • AT 9:06 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

sap-hq

Η SAP ανακοίνωσε ότι είναι πλέον διαθέσιμη η νέα έκδοση 2.0 του λογισμικού SAP Predictive Analytics για εταιρικούς αναλυτές, αναλυτές δεδομένων καθώς και για εταιρικούς χρήστες.

Παράλληλα, ανακοίνωσε επίσημα ότι η λύση SAP Lumira, έκδοση Edge, είναι επίσης διαθέσιμη και έτοιμη να προσφέρει οικονομικά αποδοτική απεικόνιση δεδομένων σε ομάδες και τμήματα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Πιο αναλυτικά, οι παραδοσιακές λύσεις predictive analytics που κυριαρχούν σήμερα στην αγορά απαιτούν ειδικές γνώσεις από εξειδικευμένους αναλυτές. Αντίθετα, η λύση SAP Predictive Analytics αυτοματοποιεί χρονοβόρες περίπλοκες διαδικασίες προετοιμασίας δεδομένων και μοντελοποίησης ώστε περισσότεροι μη εξειδικευμένοι εταιρικοί χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τη δύναμη των προβλέψεων.

Με τη λύση SAP Predictive Analytics οι οργανισμοί μπορούν να ανακαλύψουν συσχετίσεις ανάμεσα στα δεδομένα τους αξιοποιώντας η δύναμη των Big Data, του Internet of Things (IoT), καθώς και τις υπάρχουσες πηγές δεδομένων της SAP. Η λήψη αποφάσεων γίνεται ευκολότερη καθώς τα πολύπλοκα δεδομένα μετατρέπονται σε γνώση και είναι δυνατή η απάντηση ερωτήσεων που μέχρι σήμερα οι παραδοσιακές λύσεις επιχειρηματικής ευφυίας (ΒΙ) δεν ήταν σε θέση να μας προσφέρουν.

Επιπλέον, η SAP αποκάλυψε σε πρόσφατη έρευνα πως οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών αγωνίζονται για να ξεκλειδώσουν την κρυμμένη αξία των δεδομένων τους, παρόλα αυτά δεν διαθέτουν τα κατάλληλα εργαλεία, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά τα δεδομένα της εταιρείας τους για τη λήψη αποφάσεων.

Ο συνδυασμός της έκδοσης 2.0 του SAP Predictive Analytics και της λύσης SAP Lumira βοηθά τους χρήστες να προβλέπουν και να ενεργούν σε πραγματικό χρόνο, αντί να βασίζονται σε ασυνεχείς διαδικασίες. Έτσι, έχουν τη δυνατότητα παραγωγής προβλέψεων σε πραγματικό χρόνο, και είναι σε θέση να  ελαχιστοποιούν επιχειρησιακούς κινδύνους, να ανιχνεύουν περιπτώσεις απάτης, να βελτιστοποιούν τα έσοδα τους και να διατηρούν μεγαλύτερη μερίδα πελατών.

[Δ.Τ. SAP]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons