Η SAP παρουσιάζει ευφυές σύστημα ERP επόμενης γενιάς

by George Polyzos • On 04-03-2017 • AT 11:21 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η SAP παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην πλατφόρμα SAP S/4HANA Cloud, καθώς και τον χάρτη καινοτομίας για αυτήν την επόμενης γενιάς πλατφόρμα αιχμής ERP.

Με μία νέα αρχιτεκτονική in-memory σε συνδυασμό με δυνατότητες contextual analytics, ψηφιακού βοηθού και machine learning καθώς και το βραβευμένο περιβάλλον χρήστη SAP Fiori, το SAP S/4HANA Cloud επιτρέπει στους πελάτες να ρυθμίζουν και να υιοθετούν άμεσα επιχειρησιακές διαδικασίες και πρότυπα και να πράττουν αναλόγως, με βάση συμβουλές που δέχονται σε πραγματικό χρόνο.

Η λύση ERP της SAP παρέχει λειτουργίες έτοιμες για χρήση από την ψηφιακή επιχείρηση τόσο σε βασικές όσο και σε περιφερειακές λειτουργίες, με ταχύτερη ανάπτυξη, μικρότερο χρόνο απόδοσης αξίας και χαμηλότερο κόστος εισόδου στις cloud-based υπηρεσίες. Η εταιρεία ερευνών IDC προβλέπει ότι η αγορά επιχειρηματικών εφαρμογών λογισμικού-ως-υπηρεσία (software-as-a-service/ SaaS) θα αυξηθεί 17% ετησίως αγγίζοντας τα 103,9 δισ. δολάρια το 2020 από μόλις 47.4 δισ. το 2015.

Ευφυές, Άμεσο, Ολοκληρωμένο

Χάρη στην πλατφόρμα SAP HANA, η SAP μπορεί να βοηθήσει τις εταιρείες να έχουν μια πλήρη άποψη των επιχειρήσεων τους σε πραγματικό χρόνο, με τη διαβεβαίωση ότι η SAP διαχειρίζεται τον ψηφιακό τους πυρήνα, προσφέροντας ενσωμάτωση με το πλήρες χαρτοφυλάκιο των λύσεων SAP, συμπεριλαμβανομένων των SAP SuccessFactors για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, SAP Ariba για την προμηθευτική αλυσίδα, SAP Hybris για την εμπλοκή πελατών και το εμπόριο, Concur για τη διαχείριση ταξιδιών και εξόδων, καθώς και των λύσεων SAP Fieldglass για την προμήθεια υπηρεσιών και τη διαχείριση εξωτερικών συνεργατών.

Η τελευταία έκδοση του SAP S 4HANA Cloud επιτρέπει στους πελάτες να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή γρηγορότερα και να κάνουν τις επιχειρηματικές διεργασίες πιο αποδοτικές μέσω της αυξημένης διαφάνειας, της αυτοματοποίησης και της ποιότητας. Οι διαφορετικές λύσεις της πλατφόρμας cloud ERP περιλαμβάνουν τα:
• SAP S/4HANA Professional Services Cloud, που παρέχει τη δυνατότητα για end-to-end project management
• SAP S/4HANA Finance Cloud, ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα χρηματοδότησης που περιλαμβάνει δυνατότητες διαχείρισης προμηθειών και παραγγελιών, και υποστηρίζει μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και τις θυγατρικές τους
• SAP S/4HANA Enterprise Management Cloud, που συνδυάζει επαγγελματικές υπηρεσίες και δυνατότητες χρηματοδότησης για την ολοκληρωμένη διαχείριση των επιχειρήσεων σε πραγματικό χρόνο

Οδικός Χάρτης για την Καινοτομία

Η SAP περιέγραψε επίσης τον «οδικό της χάρτη» για τις μελλοντικές καινοτομίες στα συστήματα cloud ERP. Οι τριμηνιαίες ενημερώσεις που προγραμματίζονται από την SAP περιλαμβάνουν οδηγούς εγκατάστασης που θα γίνονται όλο και πιο ευφυείς μέσω machine learning και τεχνητής νοημοσύνης, προ-εγκατεστημένες, εύκολες στην προσαρμογή ρυθμίσεις και επιπρόσθετη cloud-to-cloud ενοποίηση, όπως και εξωτερικές διασυνδέσεις προγραμματισμού εφαρμογών (application programming interfaces – APIs) για την ενοποίηση με άλλες εφαρμογές και προϋπάρχοντα συστήματα. Επιπλέον, η SAP έδειξε με λεπτομέρεια τα σχέδιά της για την ενσωμάτωση δυνατοτήτων ψηφιακού αρχείου καταγραφής blockchain και λειτουργιών Internet of Things που θα υποστηρίζουν ευρύτερα διεθνή ψηφιακά επιχειρηματικά μοντέλα, όπως επίσης σχέδια για συνεργάτες που θα μπορούν να δημιουργήσουν επεκτάσεις καθετοποίησης και παραμετροποίησης με βάση την τοποθεσία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons