Η SAP ανακοίνωσε τη διεύρυνση του SAP Leonardo μέσω του SAP Next-Gen

by George Polyzos • On 24-09-2017 • AT 11:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η SAP ανακοίνωσε τη διεύρυνση του SAP Leonardo μέσω του SAP Next-Gen, μιας υπηρεσίας που δίνει νέες ευκαιρίες στις επιχειρήσεις προκειμένου να συνδέονται μεταξύ τους σε μια ανοιχτή κοινότητα.

Οι ευκαιρίες αυτές που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, συμμετοχή σε ομάδες σχετικές με επιχειρήσεις και τεχνολογίες, ενθαρρύνουν την επικοινωνία με thought leaders, οι οποίοι βοηθούν τις εταιρίες-πελάτες να επαναπροσδιορίσουν το μέλλον τους μέσα από το SAP Leonardo, να θέσουν τις βάσεις για καινοτομία σε συνεργασία με start ups και να αναπτύξουν τις δεξιότητες μιας «έξυπνης» επιχείρησης.

Οι υπηρεσίες του SAP Next-Gen παρέχονται μέσα από την συνδρομή σε πλατφόρμες που ανήκουν στους 25 διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους που δραστηριοποιείται η SAP, καθώς και στα IoT, machine learning, Blockchain και analytics, μέρος του SAP Leonardo. Επιπλέον, σε πλατφόρμες άλλων τεχνολογιών όπως VR/AR, robotics, drones, και εφαρμογές για λογισμικά iOS. Οι παροχές της πλατφόρμας μπορούν να διανεμηθούν μέσα από διαφορετικά λογισμικά για science fiction thinking, exponential thinking, design thinking, purpose driven thinking και next-gen change management. Τέλος οι υπηρεσίες διατίθενται και για λογισμικά ειδικής θεματολογίας, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης των εκπαιδευτικών ευκαιριών για τις γυναίκες, αλλά και του προγράμματος Snap!, μιας γλώσσας προγραμματισμού που επιτρέπει σε μαθητές να δημιουργούν διαδραστικές κινούμενες εικόνες, παιχνίδια, ιστορίες και πολλά άλλα, μαθαίνοντας παράλληλα να λειτουργούν με μαθηματικό και υπολογιστικό τρόπο σκέψης.

Μέσα από το πρόγραμμα SAP Young Thinkers, το SAP Next-Gen δημιούργησε το Snap!, σε ανοιχτή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Berkeley στην Καλιφόρνια. Στόχος του είναι να εμπνεύσει και να παρέχει στους σπουδαστές δυνατές ιδέες στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών μέσω του προγράμματος σπουδών “Beauty and Joy of Computing”. Κατά την διάρκεια του SAP Academic Conference EMEA έγινε γνωστό σε κλάδους επιχειρήσεων, πληροφορικής και άλλους, πώς το νέο αυτό πρόγραμμα σπουδών ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε 100 καθηγητές γυμνασίου στη Νέα Υόρκη. Φέτος φιλοξενήθηκε στο SAP Leonardo Center στη Νέα Υόρκη, σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα που το SAP Next-Gen στοχεύει να κλιμακώσει σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons