Η Samsung θα λανσάρει το Galaxy Note 7 Fandom Edition στις 7 Ιουλίου

by George Polyzos • On 28-06-2017 • AT 12:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η φημολογία ήταν έντονη το προηγούμενο διάστημα ότι η Samsung θα προχωρήσει στην εκ νέου προώθηση στην αγορά ανακατασκευασμένων συσκευών Galaxy Note 7.

Η ίδια η Samsung είχε επιβεβαιώσει την πρόθεσή της να διαθέσει έναν αριθμό ανακατασκευασμένων συσκευών Note 7 χωρίς όμως να δοθούν περισσότερες διευκρινήσεις. Από την άλλη πλευρά, πολλά κορεατικά μέσα ενημέρωσης θεωρούσαν δεδομένο ότι κάτι τέτοιο όντως θα συμβεί. Χθες στον χορό μπήκαν και δυτικά μέσα ενημέρωσης με τη Wall Street Journal, επικαλούμενη έγκυρες πηγές, να θεωρεί δεδομένο ότι οι refurbished συσκευές θα έρθουν στις 7 Ιουλίου, με την ονομασία Galaxy Note 7 FE (Fandom Edition).

Η διάθεση των εν λόγω συσκευών θα γίνει αποκλειστικά στην κορεατική αγορά και θα αφορά συνολικά 400.000 συσκευές, οι οποίες θα διατεθούν μέσω των τριών τηλεπικοινωνιακών παρόχων της χώρας. Το δημοσίευμα της WSJ θεωρεί δεδομένο ότι το Galaxy Note 7 FE δεν θα διατεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες ωστόσο δεν αποκλείεται να εμφανιστεί σε άλλες αγορές, από τη στιγμή που δεν επηρεάζει τις πωλήσεις της νεότερης σειράς Galaxy S8.

Παρόλα αυτά δεν διευκρινίζεται ποιες είναι αυτές οι πρόσθετες αγορές, εκτός Κορέας, ή πότε θα διατεθεί η συσκευή σε αυτές. Βέβαια, φαίνεται λίγο παράλογο η Samsung να προχωρήσει στη διάθεση του Galaxy Note 7 FE σε αγορές όπου παράλληλα θα κυκλοφορεί και το μελλοντικό Note 8, το οποίο αναμένεται από τον Αύγουστο και έπειτα.

Το Fandom Edition που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κορέα θα κοστίζει κάτι περισσότερο από 600 δολάρια, θα διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 7.0 και νέα μπαταρία χωρητικότητας 3.200mAh.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons