Η Samsung θα λανσάρει νέα ασύρματα ακουστικά σε συνδυασμό με το Galaxy S8

by George Polyzos • On 31-01-2017 • AT 1:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Samsung συνηθίζει να λανσάρει νέα αξεσουάρ και περιφερειακά σε συνδυασμό με κάθε νέα της ναυαρχίδα και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει και με την περίπτωση του λανσαρίσματος του Galaxy S8, τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με μία νέα αναφορά, η κορεατική εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει τα ασύρματα ακουστικά Samsung Level In ANC με ενεργό σύστημα ακύρωσης θορύβων (Active Noise Cancelling), παράλληλα με το λανσάρισμα του νέου Galaxy S8. Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη υπήρξε αναφορά ότι η Samsung ετοιμάζει βελτιωμένα ασύρματα ακουστικά στα πρότυπα των AirPods της Apple.

Η Samsung έχει ήδη λανσάρει, από πέρυσι, μία ενσύρματη έκδοση των in-ear Level In ANC ακουστικών. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, τα εν λόγω ακουστικά μπορούν να μειώσουν τον εξωτερικό ήχο έως και κατά 20db βελτιώνοντας αισθητά την εμπειρία ακρόασης. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα ακουστικά θα ενσωματώνουν και τη λειτουργία «Talk-in Mode» που επιτρέπει στον χρήστη να ακούει παράλληλα και τον εξωτερικό ήχο, ώστε να είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται κάποιον ο οποίος του απευθύνεται.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν τα ασύρματα ακουστικά Samsung Level In ANC θα κοστίζουν περί τα 130 ευρώ και θα κάνουν την εμφάνισή τους παράλληλα με το λανσάρισμα του Galaxy S8. Οι χρωματικές εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν τα ακουστικά θα είναι σε κόκκινο, πράσινο, μαύρο και ασημί. Αν επαληθευτούν οι τελευταίες πληροφορίες, το Galaxy S8, άρα και το Samsung Level In ANC θα συστηθούν στο κοινό στις 29 Μαρτίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons