Η Samsung συμμετέχει στην κοινότητα Microsoft .NET

by George Polyzos • On 26-11-2016 • AT 11:21 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

samsung-joins-the-microsoft-net-community

Η Samsung συνεργάζεται με την Microsoft σε έργα ανοικτού κώδικα για να ενεργοποιηθεί η υποστήριξη .NET για το λειτουργικό σύστημα Tizen, που έως σήμερα ενσωματώνεται σε 50 εκατομμύρια Samsung συσκευές παγκοσμίως.

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Microsoft για έργα ανοικτού κώδικα, όπως .NET Core και Xamarin.Forms, για να ενεργοποιηθεί η υποστήριξη .NET για Tizen. Το Tizen είναι λειτουργικό σύστημα ανοικτού κώδικα με βάση το Linux, που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Linux, και είναι ανοικτό προς όλους τους προγραμματιστές. Το λειτουργικό σύστημα Tizen ενσωματώνεται σε 50 εκατομμύρια Samsung συσκευές.

Πλέον, είναι διαθέσιμη από τη Samsung η πρώτη παρουσίαση των προγραμμάτων “Visual Studio Tools” για Tizen, τα οποία θα επιτρέψουν στους .ΝΕΤ προγραμματιστές να αναπτύξουν εύκολα Tizen εφαρμογές για Smart TVs, wearables, όπως το Gear S3, smartphones και IoT συσκευές. Επιπλέον, ο πηγαίος κώδικας θα συμβάλλει σε έργα Tizen και .NET ανοικτού κώδικα.

Η πρώτη παρουσίαση υποστηρίζει την ανάπτυξη mobile εφαρμογών με εξομοιωτές συσκευών και με επέκταση στο “Visual Studio” με πλήρεις δυνατότητες εντοπισμού σφαλμάτων και IntelliSense. Η υποστήριξη για Smart TVs, wearables και άλλες IoT συσκευές θα προστεθεί σε μελλοντικές αναβαθμίσεις. Η υποστήριξη .NET για το Tizen θα κυκλοφορήσει επίσημα σε Samsung συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Smart TVs, μέσα στο 2017.

Από τον Ιούνιο, η Samsung συμμετέχει στο “.NET Foundation Technical Steering Group”, συνεισφέροντας στην υποστήριξη ARM στο .NET Core. Επιπλέον, η Samsung συμβάλλει στο Xamarin.Forms, ενεργοποιώντας το σε ένα εύρος Tizen συσκευών σε επίπεδο βασικού UI.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
• Σχετικά με τα “Visual Studio Tools” για το Tizen: http://developer.tizen.org/development/preview
• Σχετικά με το έργο ανοικτού κώδικα Tizen: https://source.tizen.org
• Σχετικά με το έργο ανοικτού κώδικα .NET Core: https://github.com/dotnet/core
• Σχετικά με το έργο ανοικτού κώδικα Xamarin.Forms: https://github.com/xamarin/Xamarin.Forms

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons