Η Samsung σχεδιάζει «έξυπνο» ηχείο με ενσωματωμένη την Bixby

by George Polyzos • On 05-07-2017 • AT 11:13 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Η Samsung φέρεται να σχεδιάζει το λανσάρισμα ενός «έξυπνου» ηχείου το οποίο θα ενσωματώνει την ψηφιακή βοηθό Bixby, η οποία βρίσκεται ήδη εγκατεστημένη στις συσκευές Galaxy S8 και S8+.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Wall Street Journal, το smart speaker της Samsung έχει λάβει την προσωρινή κωδική ονομασία Vega, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται περισσότερα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά, τις δυνατότητες ή τον χρόνο παρουσίασης της νέας συσκευής.

Το πρόγραμμα Vega φέρεται μάλιστα να έχει επιβραδυνθεί λόγω της αντίστοιχης αργοπορίας στην περαιτέρω εξέλιξη της ίδιας της Bixby, η οποία βρήκε μεν τη θέση της στα τελευταία smartphones της εταιρείας αλλά χωρίς την υποστήριξη της αγγλικής γλώσσας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Wall Street Journal η πλήρης έκδοση της Bixby θα κάνει την εμφάνισή της κατά το δεύτερο μισό του Ιουλίου.

Προφανώς η αγορά των smart speakers είναι ταχέως αναπτυσσόμενη με το Amazon Echo να κάνει την πρώτη του εμφάνιση ήδη από το 2014, το Google Home να κάνει την εμφάνισή του πέρυσι ενώ το Apple HomePod αναμένεται να βγει στις αγορές τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Παράλληλα, η Microsoft ετοιμάζει παρόμοιας φιλοσοφίας συσκευές σε συνδυασμό με το λειτουργικό σύστημα Windows 10, ενώ παρόμοιες κινήσεις ετοιμάζουν και αρκετές ασιατικές εταιρείες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons