Η Samsung σταματά τις παραδόσεις Galaxy Note 7 λόγω προβληματικών μπαταριών

by George Polyzos • On 01-09-2016 • AT 3:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-galaxy-note7-bleu-011

Αν και το λανσάρισμα του Galaxy Note 7 έγινε με τους καλύτερους οιωνούς, κυρίως λόγω των ισχυρών προ-παραγγελιών, τελικά τα πράγματα για τη Samsung φαίνεται ότι δεν εξελίσσονται και τόσο ρόδινα.

Πιο συγκεκριμένα, η Samsung σταμάτησε εντός της εβδομάδας τις παραδόσεις Galaxy Note 7 στην κορεατική αγορά. Αν και ο λόγος της παύσης δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα από την εταιρεία, αναφορές θέλουν την αιτία να είναι τα περιστατικά εκρήξεων των μπαταριών ενώ οι συσκευές φόρτιζαν.

Επιπρόσθετα, δημοσιεύματα της εφημερίδας Korea Herald που αναπαράγονται από δυτικές ιστοσελίδες, θέλουν τη Samsung να εξετάζει ακόμη και την ανάκληση των συσκευών που κυκλοφορούν στην Κορέα ώστε να εφαρμοστεί ένα πρόγραμμα ανταλλαγής των ελλαττωματικών μπαταριών με νέες ή ακόμη και συνολικής αντικατάστασης των συσκευών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα πλάνα αφορούν μόνο την κορεατική αγορά στην οποία μέχρι και τις 19 Αυγούστου είχαν πουληθεί περισσότερες από 400.000 συσκευές. Σε κάθε περίπτωση η παύση παραδόσεων και η πιθανή ανάκληση μπαταριών δεν αναμένεται να επηρεάσει το προγραμματιζόμενο λανσάρισμα του Galaxy Note 7 σε Κίνα και Ευρώπη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top