Η Samsung «σπάει» το ρεκόρ προ-παραγγελιών με το Galaxy S8

by George Polyzos • On 10-04-2017 • AT 2:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Οι προ-παραγγελίες των Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ έφτασαν τις 550.000 στην Κορέα, το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου, σχεδόν τριπλάσιες σε σχέση με τις προ-παραγγελίες του Note 7, πέρυσι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα κορεατικά μέσα ενημέρωσης οι επιδόσεις της νέας ναυαρχίδας της Samsung είναι 2,75 φορές πάνω από τις επιδόσεις του Galaxy Note 7 και 5,5 φορές πάνω από τις επιδόσεις του Galaxy S7.

Τη μεγαλύτερη ζήτηση εμφανίζει το Galaxy S8+ με αποθηκευτικό χώρο 128GB, δηλαδή η περιβόητη έκδοση με μνήμη RAM 6GB που θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο στην κορεατική χερσόνησο.

Αναλυτές θεωρούν ότι η μακρά περίοδος απουσίας μία νέας ναυαρχίδας για τη Samsung, μετά την ανάκληση και τον τερματισμό παραγωγής του Note 7, οδήγησε την εταιρεία στην υιοθέτηση μίας πιο επιθετικής στρατηγικής μάρκετινγκ, η οποία δείχνει να αποδίδει βάσει τουλάχιστον των πρώτων στοιχείων των προ-παραγγελιών.

Επιπλέον, εκτιμάται ότι οι νέες συσκευές θα βοηθήσουν την Samsung να επιτύχει και κέρδη ρεκόρ για το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Παράλληλα, αναμένεται ότι για το πρώτο τρίμηνο του 2017 θα επιτευχθεί η δεύτερη καλύτερη επίδοση κερδών χάρη στην μεγάλη ζήτηση για memory chips.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons