Η Samsung προτιμά την ονομασία Note 7 για το επόμενο phablet της

by George Polyzos • On 26-05-2016 • AT 1:14 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-Lifestyle

Η Samsung φέρεται να προτιμά την ονομασία Galaxy Note 7 αντί του Note 6 για το επόμενο κορυφαίο phablet της που αναμένεται να εμφανιστεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Αν η Samsung ακολουθούσε τη σειρά «διαδοχής» η συσκευή θα ονομαζόταν Note 6 όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα στον κορεατικό Τύπο η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να υπερπηδήσει τον αριθμό 6 και να ονομάσει τη συσκευή Galaxy Note 7.

Η δικαιολογία που δίνεται είναι ότι η κορεατική εταιρεία θέλει να δημιουργήσει ομοιογένεια στις ονομασίες των συσκευών της και ειδικότερα στις ναυαρχίδες της. Έτσι, αφού ήδη έχουν λανσαριστεί τα Galaxy S7 και S7 edge, με την πιο πάνω λογική, επόμενο στη σειρά είναι το Galaxy Note 7.

Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται πιθανές παρανοήσεις στο καταναλωτικό κοινό ότι το Note 6 είναι μία γενιά παλαιότερο από τη σειρά S7, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Μία άλλη εξήγηση έχει να κάνει με το αντίπαλο δέος, την Apple. Μία ονομασία που θα περιέχει τον αριθμό 7 θα είναι πιο εύκολο να σταθεί, σαν εικόνα τουλάχιστον, ανταγωνιστικά απέναντι στα επερχόμενα iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Φυσικά, τα τελευταία επιχειρήματα έχουν λογική βάση μόνο όταν πρόκειται για καταναλωτές που δεν έχουν την παραμικρή γνώση για την αγορά των smartphones.

Το Note 7, εάν τελικά ονομαστεί έτσι, θα ανακοινωθεί επίσημα στις αρχές ή στα μέσα Αυγούστου και πιθανότατα θα είναι εμπορικά διαθέσιμο από τις 20 Αυγούστου και έπειτα. Προφανής στόχος της Samsung είναι η συσκευή να είναι εμπορικά διαθέσιμη για όσο δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα πριν την έλευση των νέων συσκευών της Apple.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons