Η Samsung προϊδεάζει για την παρουσίαση νέου tablet στο MWC 2017

by George Polyzos • On 01-02-2017 • AT 12:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μπορεί το Galaxy S8 να μην κάνει την εμφάνισή του στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, ωστόσο η Samsung προϊδεάζει για την παρουσίαση ενός νέου tablet.

Φαίνεται ότι οι ιθύνοντες της κορεατικής εταιρείας θεώρησαν ότι αφού δεν θα υπάρχει ένα νέο high-end smartphone είναι καλή ευκαιρία το κενό να καλύψει ένα high-end tablet. Με την ευκαιρία του press event που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη, πριν την έναρξη του MWC, η Samsung προχώρησε στην αποστολή προσκλήσεων όπου «φαίνεται» ότι κύριο θέμα θα είναι μία ταμπλέτα.

Ενδεχομένως, το νέο μοντέλο να είναι το Galaxy Tab S3 το οποίο πρόσφατα πήρε σχετικές εγκρίσεις από το FCC (Federal Communications Commission). Άλλωστε η Samsung έχει σημαντικό χρονικό διάστημα να πραγματοποιήσει λανσάρισμα κάποιας αξιόλογης συσκευής στην κατηγορία των tablets, με το Galaxy Tab S2 να κάνει την εμφάνισή του το 2015.

Οι τελευταίες διαρροές θέλουν το επερχόμενο Galaxy Tab S3 να αποτελεί τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας στην κατηγορία των tablets. Στον εξοπλισμό του ενδέχεται να δούμε τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820 συνοδευόμενο από 4 GB μνήμης RAM, αφού είναι ήδη γνωστό ότι το Galaxy S8 έχει δεσμεύσει το μεγαλύτερο μέρος της αρχικής παραγωγής του Snapdragon 835. Η διαγώνιος της οθόνης αναμένεται να παραμείνει στις 9,7 ίντσες και η ανάλυση στα 2048×1536 pixels.

Το press event της Samsung έχει προγραμματιστεί για τις 26 Φεβρουαρίου, στη Βαρκελώνη.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons