Η Samsung λανσάρει το πρώτο της 4Κ Blu-ray Player στην ελληνική αγορά

by George Polyzos • On 01-07-2016 • AT 11:44 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Samsung_UHD-BDP_K8500 (1)

Η Samsung ανακοίνωσε τη διάθεση του Ultra HD Blu-ray Player UBD-K8500, του πρώτου 4Κ Blu-ray Player που διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία.

Το νέο Blu-Ray Player προσφέρει ρεαλιστικές εικόνες, με απίστευτη λεπτομέρεια, ενώ αποδίδει τέσσερις φορές καλύτερη ποιότητα εικόνας και 64 φορές περισσότερα χρώματα σε σύγκριση με τα συμβατικά Blu-Ray Players.

Σε συνδυασμό με τις νέες Samsung SUHD TV με τεχνολογία Quantum dot Display, το Ultra HD Blu-Ray Player K8500 φέρνει τον κινηματογράφο στο σπίτι, προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Χάρη στο δυναμικό περιεχόμενο UHD και την τεχνολογία HDR, η εικόνα έχει εντονότερη αντίθεση και φωτεινότητα, με βαθύτερο μαύρο και φωτεινότερο λευκό. Επιπλέον, ο κομψός κυρτός σχεδιασμός του συνδυάζεται αρμονικά με την κυρτή SUHD τηλεόραση, προσδίδοντας σε κάθε χώρο μια μοντέρνα νότα.

Χάρη στην υπηρεσία 4K streaming ο καταναλωτής μπορεί να απολαύσει τις πλέον πρόσφατες ταινίες σε 4Κ ανάλυση και σε υψηλές ταχύτητες, ενώ χάρη στη συμβατότητά του νέου Blu-Ray Player, μπορεί να παίζει όλα τα παλιά μουσικά CD, καθώς και να απολαύσει όλα τα DVD και Blu-Ray, που έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια, σε ποιότητα που πλησιάζει UHD.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons