Η Samsung λανσάρει το Galaxy TabPro S με λειτουργικό Windows

by George Polyzos • On 17-10-2016 • AT 12:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Mobile

galaxy-tabpro-s-gold-edition-1

Η Samsung λανσάρισε το πρώτο της Windows tablet μετά από αρκετό καιρό, το Galaxy TabPro S, μία συσκευή με λειτουργικό σύστημα Windows, αφαιρούμενο πληκτρολόγιο και χαμηλό βάρος.

Το Galaxy TabPro S Gold Edition, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, χαρακτηρίζεται από την στιλάτη εμφάνιση και τον λειτουργικό χαρακτήρα. Ενσωματώνει τη λειτουργία διασύνδεσης Samsung Flow που επιτρέπει τον εύκολο συγχρονισμό μεταξύ ενός Samsung smartphone και του TabPro.

Η οθόνη της 2-in-1 ταμπλέτας της Samsung είναι τεχνολογίας Super AMOLED και διαγωνίου 12 ιντσών, ενώ η ανάλυσή της φτάνει στα 2160×1440 pixels. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο επεξεργαστής Intel Core M3-6Y30 χρονισμένος στα 900MHz, ενώ σε διαμόρφωση turbo η συχνότητα λειτουργίας φτάνει στα 2,2GHz.

Τα γραφικά αναλαμβάνει το Intel HD Graphics 515. Η μνήμη RAM της συσκευής είναι μεγέθους 8GB LPDDR3, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος αποτελείται από ένα Solid State Drive χωρητικότητας 256GB.

Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 5200mAh και σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Samsung προσφέρει αυτονομία έως και 10,5 ωρών, ενώ μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε χρόνο 2,5 ωρών, σε διαμόρφωση ταχείας φόρτισης. Για την φόρτιση χρησιμοποιείται μία υποδοχή USB 3.1 Type-C.

galaxy-tabpro-s-gold-edition-2

Η οπίσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel με ικανότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση 1920×1080, ενώ και η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel. Το Galaxy TabPro S Gold Edition υποστηρίζει, φυσικά, την πρόσβαση σε ασύρματα δίκτυα W-Fi ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία Bluetooth 4.1 για ασύρματη επικοινωνία σε κοντινές αποστάσεις. Το λειτουργικό του σύστημα είναι το Windows 10 Home. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης την TabPro Pen, για την εισαγωγή δεδομένων και σημειώσεων, η οποία πωλείται ξεχωριστά.

Το Galaxy TabPro S Gold Edition είναι αρχικά διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες στην τιμή των 1000 δολαρίων, αποτελώντας έναν άξιο ανταγωνιστή του Surface Pro 4 της Microsoft.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons