Η Samsung κατοχυρώνει επίσημα την εμπορική ονομασία Galaxy S8

by George Polyzos • On 19-01-2017 • AT 1:26 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Samsung με κάθε επισημότητα κατοχύρωσε την εμπορική ονομασία «Galaxy S8» στο USPTO, την αμερικανική υπηρεσία κατοχύρωσης ευρεσιτεχνιών και εμπορικών ονομάτων.

Πλέον, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η ονομασία της νέας ναυαρχίδας της κορεατικής εταιρείας θα είναι Galaxy S8, αφού παρόμοια διαδικασία είχε ακολουθηθεί πριν από την ανακοίνωση κάθε ναυαρχίδας της εταιρείας (Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge κλπ). Αν και άπαντες χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη ονομασία, η κατοχύρωση της εμπορικής ονομασίας αποτελεί την επίσημη επιβεβαίωση του ονόματος.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η Samsung κατέθεσε αίτηση κατοχύρωσης μόνο για την ονομασία «Galaxy S8» και όχι για άλλες ονομασίες που κατά καιρούς έχουν αποδοθεί σε πιθανές εκδόσεις της συσκευής, όπως «Galaxy S8 Edge» ή «Galaxy S8 Plus». Να υπενθυμίσουμε ότι μία από τις φήμες το τελευταίο διάστημα θέλει το Galaxy S8 να διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών και το μεγαλύτερο Galaxy S8 Plus να έρχεται με οθόνη διαγωνίου 6,2 ιντσών, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και έκδοση με μικρότερη διαγώνιο οθόνης.

Επιπλέον, η αίτηση που κατατέθηκε αφορά μόνο την εμπορική ονομασία της συσκευής και δεν περιλαμβάνει οποιαδήποτε αναφορά σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η Samsung πρόκειται να ανακοινώσει την επόμενη ναυαρχίδα της τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, ενώ υπάρχει και σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξει επίδειξη της συσκευής και κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη στα τέλη Φεβρουαρίου, σε κλειστό κύκλο προσκεκλημένων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons