Η Samsung φέρεται να αυξάνει την παραγωγή του Galaxy S8+

by George Polyzos • On 06-04-2017 • AT 2:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Samsung φέρεται να έχει αποφασίσει την αύξηση της παραγωγής του Galaxy S8+ καθώς οι μεταπωλητές δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για τη μεγαλύτερη έκδοση της ναυαρχίδας.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα από το νότιο τμήμα της κορεατικής χερσονήσου (γιατί στο βόρειο ασχολούνται με τον Υπέρτατο Ηγέτη), η Samsung έχει λάβει την απόφαση να αυξήσει την παραγωγή συσκευών Galaxy S8+ καθώς, μέχρι τώρα, οι μεταπωλητές δείχνουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την έκδοση των 6,2 ιντσών της νέας ναυαρχίδας.

Σύμφωνα με την κορεατική εφημερίδα The Investor, η Samsung στο πλαίσιο της παραπάνω απόφασης θα αυξήσει την παραγωγή του S8+ η οποία πλέον θα καταλαμβάνει το 45% της συνολικής παραγωγής, έναντι 40% που είχε στα μέσα Μαρτίου. Επιπλέον, το δημοσίευμα δεν αποκλείει να υπάρξει και μεγαλύτερη αύξηση της παραγωγής μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, οπότε και η συσκευή θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων.

Το αρχικό πλάνο της εταιρείας προέβλεπε τα Galaxy S8 να κατέχουν το 60% της παραγωγής και τα S8+ μόνο το 40%. Ωστόσο, αν τα δημοσιεύματα αποδειχθούν ακριβή τότε ενδέχεται ήδη από τον Απρίλιο η αναλογία στις γραμμές παραγωγής να φτάσει στο 50/ 50 με πιθανότητα πλήρους αντιστροφής εντός του 2017.

Συγκριτικά, κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με τη σειρά συσκευών S7: το μεγαλύτερο μοντέλο S7 Edge ξεκίνησε αποτελώντας το 30% της συνολικής παραγωγής των μοντέλων της σειράς, για να φτάσει στο τέλος του 2016 να αποτελεί το 70% των συσκευών S7 που έβγαιναν από τις γραμμές παραγωγής. Η εντυπωσιακή αυτή μετάπτωση ήταν αποτέλεσμα της αυξημένης ζήτησης για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Σε κάθε περίπτωση η Samsung ετοιμάζεται να προωθήσει στην αγορά, σύμφωνα με σχετικές διαρροές, τουλάχιστον 20 εκατομμύρια συσκευές S8 και S8+, δηλαδή τον διπλάσιο αριθμό συσκευών σε σχέση με το περυσινό λανσάρισμα της σειράς S7. Από την πλευρά τους αρκετοί είναι οι αναλυτές που αναμένουν ότι η Samsung θα καταφέρει για το β’ τρίμηνο του έτους οικονομικά αποτελέσματα ρεκόρ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons