Η Samsung φέρεται έτοιμη να επεκτείνει το VR και πέρα από τα smartphones

by George Polyzos • On 18-02-2016 • AT 3:03 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Gear-VR

Η Samsung φέρεται να σχεδιάζει την επέκταση των VR δραστηριοτήτων της και πέρα από τα στενά όρια της συνεργασίας με τα smartphones, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται στο προσεχές Galaxy Unpacked event.

«Το σημείο κλειδί στο ξεκίνημα της δραστηριοποίησής μας στο virtual reality ήταν η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των smartphones» δήλωσε ο Koo Yun-mo, επικεφαλής του τμήματος Mobile της Samsung σε ενημέρωση εκπροσώπων του Τύπου στη Σεούλ.

Για να συμπληρώσει «εάν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία, εμείς θα μπορούσαμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας σε άλλες περιοχές, πέρα από την απλή αύξηση της ανταγωνιστικότητας των smartphones».

Όπως αναφέρει το ZDNet, το στέλεχος της Samsung ξεκαθάρισε ότι το VR θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλές εναλλακτικές εφαρμογές, όπως το να δείξει σε επίδοξους επενδυτές πώς θα είναι ένα εργοστάσιο όταν θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του ή σε μία σχολική αίθουσα θα μπορεί να επιδείξει το ανάγλυφο του εδάφους.

Gear-VR-Edit

Προς το παρόν η προτεραιότητα της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός οικοσυστήματος για τη συγκεκριμένη τεχνολογία και σε συνδυασμό με τα smartphones, παρέχοντας ποιοτικό περιεχόμενο και μία «πραγματική πλατφόρμα».

Όπως ανέφερε ο Koo Yun-mo περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το VR της Samsung θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του Galaxy Unpacked event την ερχόμενη Κυριακή στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Οι φήμες θέλουν τη Samsung να προσφέρει ένα δωρεάν Gear VR για όσους προ-παραγγείλουν κάποια από τις συσκευές της σειράς Galaxy S7.

Πριν τις παραπάνω δηλώσεις, το στέλεχος της Samsung είχε προχωρήσει σε ενημέρωση των επικεφαλής της Samsung Group για την εξέλιξη και το μέλλον των VR δραστηριοτήτων της εταιρείας. Ειδικότερα, ενημερώθηκαν τα στελέχη των μη-τεχνολογικών θυγατρικών της Samsung πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία VR στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons