Η Samsung ετοιμάζει ένα Windows Mixed Reality headset

by George Polyzos • On 28-09-2017 • AT 1:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Samsung φέρεται να σχεδιάζει τη δημιουργία ενός δικού της Windows Mixed Reality headset, αν πιστέψουμε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες ενός χρήστη στο Twitter.

Την ανάρτηση έκανε ο χρήστης WalkingCat, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε η ιστοσελίδα The Verge, αποκάλυψε τις φωτογραφίες του Windows Mixed Reality headset της Samsung. Όπως φαίνεται σε αυτές τις εικόνες πρόκειται για ένα headset που θυμίζει σε σημαντικό βαθμό τα headsets της Microsoft, η οποία μάλιστα έχει προγραμματισμένο σχετικό event για τον επόμενο μήνα.

Ελάχιστα πράγματα έγιναν γνωστά σχετικά με το headset της Samsung όμως από τις εικόνες φαίνεται ότι θα παρέχεται ενσωματωμένο σετ ακουστικών από την AKG, κατά τρόπο αντίστοιχο με το Oculus Rift VR. Φαίνεται επίσης ότι θα έχει δύο κάμερες στο εμπρόσθιο μέρος ενώ λογικά θα διατεθεί σε συνδυασμό με τους motion controllers της Microsoft.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Mixed Reality headsets θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία από τον επόμενο μήνα σε συνδυασμό με το Windows 10 Fall Creators Update, στις 17 Οκτωβρίου. Τα πρώτα headsets θα περιλαμβάνουν μοντέλα από την Acer (στα 299 δολάρια), την HP (με κόστος στα 450 δολάρια), ενώ τα μοντέλα των Dell και Lenovo θα κοστολογούνται στα 349 δολάρια. Η Asus θα λανσάρει το δικό της Windows Mixed Reality λίγο αργότερα, την άνοιξη του 2018.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons